Groei Goossens

Dinsdag 14 maart 2023

Goossens wonen en slapen blijft doorgroeien en heeft ook plannen voor opening van nieuwe vestigingen.
Groei Goossens
Groei Goossens Groei Goossens

Goossens wonen & slapen opent dit jaar nog winkels in Leeuwarden, Naaldwijk en in Antwerpen. Dat vertelt algemeen directeur Bart Goossens in een interview met Retailtrends. 

 

Als onderdeel van een nieuwe winkelstrategie opende woon- en slaapspecialist Goossens vorig jaar nieuwe locaties in Antwerpen, Den Bosch en in Leidschendam. Dit jaar staan er nog drie op het programma, waarmee het totaal aantal vestigingen op 25 komt.

 

Van oudsher zijn de winkels met name gevestigd aan woonboulevards; een strategie die nu onder de loep wordt genomen. 'We willen ons niet committeren aan een concept dat alleen werkt in een binnenstad of een woonboulevard,' verklaart Bart Goossens. Volgens hem ligt er een toekomst in het verschiet met meerdere kleinere winkels, met een hogere dichtheid over Nederland en België. 

 

Een grotere focus op advies en inspiratie en een kleiner assortiment zorgen ervoor dat er minder winkeloppervlak nodig is. 'De behoefte van klanten verandert, waardoor je minder vierkante meters nodig hebt.'Links

www.goossenswonen.nl

Tags

nieuws, interieur, slapen, wonen, bedden, banken, winkel, outlet, groei, vestiging, nederland, belgie, retail, detailhandel, detaillist, keten, filiaalbedrijf, woonboulevard, stadswinkel, stoelen, tafels, inspiratie, interieuradvies, #goossens

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden