Groei Goossens

Dinsdag 14 maart 2023

Goossens wonen en slapen blijft doorgroeien en heeft ook plannen voor opening van nieuwe vestigingen.
Groei Goossens
Groei Goossens Groei Goossens

Goossens wonen & slapen opent dit jaar nog winkels in Leeuwarden, Naaldwijk en in Antwerpen. Dat vertelt algemeen directeur Bart Goossens in een interview met Retailtrends. 

 

Als onderdeel van een nieuwe winkelstrategie opende woon- en slaapspecialist Goossens vorig jaar nieuwe locaties in Antwerpen, Den Bosch en in Leidschendam. Dit jaar staan er nog drie op het programma, waarmee het totaal aantal vestigingen op 25 komt.

 

Van oudsher zijn de winkels met name gevestigd aan woonboulevards; een strategie die nu onder de loep wordt genomen. 'We willen ons niet committeren aan een concept dat alleen werkt in een binnenstad of een woonboulevard,' verklaart Bart Goossens. Volgens hem ligt er een toekomst in het verschiet met meerdere kleinere winkels, met een hogere dichtheid over Nederland en België. 

 

Een grotere focus op advies en inspiratie en een kleiner assortiment zorgen ervoor dat er minder winkeloppervlak nodig is. 'De behoefte van klanten verandert, waardoor je minder vierkante meters nodig hebt.'Links

www.goossenswonen.nl

Tags

nieuws, interieur, slapen, wonen, bedden, banken, winkel, outlet, groei, vestiging, nederland, belgie, retail, detailhandel, detaillist, keten, filiaalbedrijf, woonboulevard, stadswinkel, stoelen, tafels, inspiratie, interieuradvies, #goossens

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden