Groei Goossens

Dinsdag 14 maart 2023

Goossens wonen en slapen blijft doorgroeien en heeft ook plannen voor opening van nieuwe vestigingen.
Groei Goossens
Groei Goossens Groei Goossens

Goossens wonen & slapen opent dit jaar nog winkels in Leeuwarden, Naaldwijk en in Antwerpen. Dat vertelt algemeen directeur Bart Goossens in een interview met Retailtrends. 

 

Als onderdeel van een nieuwe winkelstrategie opende woon- en slaapspecialist Goossens vorig jaar nieuwe locaties in Antwerpen, Den Bosch en in Leidschendam. Dit jaar staan er nog drie op het programma, waarmee het totaal aantal vestigingen op 25 komt.

 

Van oudsher zijn de winkels met name gevestigd aan woonboulevards; een strategie die nu onder de loep wordt genomen. 'We willen ons niet committeren aan een concept dat alleen werkt in een binnenstad of een woonboulevard,' verklaart Bart Goossens. Volgens hem ligt er een toekomst in het verschiet met meerdere kleinere winkels, met een hogere dichtheid over Nederland en België. 

 

Een grotere focus op advies en inspiratie en een kleiner assortiment zorgen ervoor dat er minder winkeloppervlak nodig is. 'De behoefte van klanten verandert, waardoor je minder vierkante meters nodig hebt.'Links

www.goossenswonen.nl

Tags

nieuws, interieur, slapen, wonen, bedden, banken, winkel, outlet, groei, vestiging, nederland, belgie, retail, detailhandel, detaillist, keten, filiaalbedrijf, woonboulevard, stadswinkel, stoelen, tafels, inspiratie, interieuradvies, #goossens

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Reorganisatie Emma Sleep
Vanwege tegenvallende resultaten moet Emma Sleep reorganiseren en zijn er ca. 200 werknemers ontslagen.
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden