Gouden behang

Vrijdag 23 september 2022

Spaghettiwall introduceert Oro Glossy, nieuwe iriserende ondersteuning voor behang waarop het mogelijk is om alle afbeeldingen van de negen collecties van het bedrijf af te drukken.
Gouden behang
Gouden behang Gouden behang Gouden behang Gouden behang

Oro Glossy is de nieuwe behangdrager van Spaghettiwall voor het creëren van behang met iriserende effecten: een reflecterend, glanzend materiaal gemaakt van non-woven polyester met een PVC-oppervlaktebehandeling en metaalfolie.

 

Het kan worden bedrukt met de afbeeldingen van de negen cataloguscollecties en worden gebruikt voor wandbekleding in de wereld van interieurontwerp, in woon-, horeca-, winkel- of werkgerelateerde projecten.

 

Alle patronen van de Spaghettiwall-collectie, aangepast aan de grootte van de muur waarop ze worden geïnstalleerd en vervolgens aangepast door de technische en grafische afdeling van het merk om een ​​maximale printopbrengst te garanderen, kunnen worden gereproduceerd op de Oro Glossy-drager en creëren elegante chromatische contrasten met het kostbare oppervlak.

 

Geometrisch, geïnspireerd door de natuur of het textielstalenboek, bloemig of verwijzend naar subtiele decoratieve weefsels die goede herinneringen oproepen, ze zijn ideaal voor omgevingen met een heterogeen stijlprofiel en kunnen worden gebruikt om hedendaagse, minimalistische of historische ruimtes op een veelzijdige manier in te richten.

 

Brandwerend volgens EN 13501 en begiftigd met een hoge weerstand tegen mechanische slijtage, wordt Oro Glossy eindelijk aangevuld met de Cool Gold-rug, gemaakt van ondoorzichtige glasvezel, waardoor het behang zelfs in vochtige omgevingen of in contact met water kan worden gebruikt, in keuken, badkamer en spa.Links

www.spaghettiwall.it

Tags

Nieuws, interieur, behang, drager, techniek, goud, bedrukkingen, wandbekleding, catalogus, collecties, grafisch, merk, print, chromatisch, decoratief, herinneringen, minimalistisch, #spaghettiwall, #oroglossy

Gerelateerd nieuws
 
Destination Design terug
lees verder
 
Decoratiebeurzen terug in Frankfurt
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Overname Novalin door Calcutta
De Calcutta Home Fashion Group, de oudste weverijmolen van België, heeft de Nederlandse wandbekledingsproducent House of Novalin (Veryfanny) overgenomen.
lees verder
 
Wild Wonder kleur van het jaar
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden