Ondarreta door Design Tales

Vrijdag 23 september 2022

Met genoegen kondigt Design Tales Agencies aan dat het agentuur sinds deze zomer ook het Spaanse merk Ondarreta in de Benelux vertegenwoordigt.
Ondarreta door Design Tales
Ondarreta door Design Tales Ondarreta door Design Tales

Ondarreta, opgericht in 1975, is een derde generatie meubelfabrikant gevestigd in het Spaanse Baskenland. Het bedrijf is vernoemd naar het strand van Ondarreta in San Sebastian, waar een kleine houtwerkerij uitgroeide tot wat Ondarreta vandaag is.

 

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van design stoelen (foto 2: eetkamerstoel Hari), tafels (foto 3: Don tafel en stoel), krukken en woonaccessoires, voor zowel de contract- als de residentiële markt. Ondarreta werkt samen met een aantal internationale architecten en ontwerpers, waaronder: Sebastian Herkner (foto 1: Ginger), Note Studio, Ben van Berkel (UNStudio), Rafael Moneo en Yonoh Creative Studio.

 

In showroom in Amsterdam Noord heeft Design Tales Agencies collecties gepresenteerd hebben staan van: Menu, Fredericia, Qliv, Tonone, Market Set en Ondaretta.Links

www.designtales.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #fredericia, #massimo, #menu, #menuas, #molinari, #molinaridesign, #qliv, #talaled, #tonone, #viccarbe, #ondarreta

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden