Gordijnenatelier Rohlan failliet

Vrijdag 15 februari 2019

Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
Gordijnenatelier Rohlan failliet

Het bedrijf, dat lid was van de Mitt (Mode Instituut Tapijt & Textiel industrie), was gevestigd aan Modem 4 in Coevorden en is een dochter van Van Loenen Holding. Het faillissement is op 12 februari door de Rechtbank Noord-Nederland in Assen uitgesproken.

Volgens de kamer van koophandel waren er acht mensen werkzaam. De curator is mr. P. van Rossum van Van Rossum Advocaten uit Emmen. Update: volgens het Dagblad van het Noorden verwacht de curator een doorstart, gezien de belangstelling van een serieuze gegadigde. Of dat dan gebeurt met alle elf personeelsleden is wel de vraag.

 



Links

www.rohlan.nl
www.vakraadmitt.nl
www.vanrossumadvocaten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, atelier, gordijnatelier, gordijnenatelier, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #rohlan

Gerelateerd nieuws
Rise & Shine bij Headlam
Het lente is begonnen en dus is er extra aandacht voor zonwering. Zo ook voor Rise & Shine, de binnenzonweringscollectie die Headlam onder haar label Lifestyle-interior voert.
lees verder
 
Behangfabriek P+S naar Marburg
lees verder
De Ploeg en Kendix op TV!
Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
lees verder
Bankroet Tony Mertens verwacht
De woningtextielformule Tony Mertens wil stoppen. De vier winkels zijn inmiddels gesloten en de kans lijkt groot dat de keten binnenkort failliet gaat.
lees verder
 
Winnaars NLXL competitie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden