Nieuwe exposanten Proposte 2019

Woensdag 13 februari 2019

Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Nieuwe exposanten Proposte 2019 Nieuwe exposanten Proposte 2019 Nieuwe exposanten Proposte 2019 Nieuwe exposanten Proposte 2019 Nieuwe exposanten Proposte 2019

Met elke nieuwe editie wordt Proposte steeds meer een internationaal evenement voor high-end textiel- en gordijnproducenten. De interieurtextielbeurs telt deze editie 85 deelnemende bedrijven, waarvan 33 Italiaanse en 52 uit het buitenland.

Net als in de afgelopen jaren zijn de selectiecriteria veeleisend waardoor alleen producenten kunnen meedoen die innoveren op het gebied van esthetiek en technologie, en voldoen aan internationale voorschriften en duurzaamheid.

Nieuwe exposanten zijn Rahmig & Partner (foto 1) en Gustav Gerster (foto 2) uit Duitsland, Akarca Tekstil - in 2018 aanwezig bij de International Observatory - en Evimteks Tekstil (foto 3) uit Turkije, David Walters Fabrics (foto 4), Mallalieus of Delph en Stead McAlpin uit de UK, Naturtex (foto 5) uit Spanje en - last but not least, G.M. Syntex (foto 6) uit India.

Toegang tot Proposte is voorbehouden aan meubelfabrikanten, textielgroothandels, -converters, grootschalige distributieketens, journalisten, architecten en ontwerpers. Een pre-registratieformulier voor de beurs kan worden gedownload van de Proposte-website.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar wordt in de editie van 2019 ook de parallelle beurs International Observatory gehouden op dezelfde dagen als Proposte. De deelnemende bedrijven, allemaal uit het buitenland, zullen exposeren op locaties in de buurt van Villa Erba: Sheraton Comomeer Hotel, Spazio Como en CernobbioShed. De locaties zijn onderling goed bereikbaar via een shuttlebusdienst.

Proposte wordt in 2019 vroeger en op andere dagen dan voorheen gehouden, van maandag 15 tot en met woensdag 17 april 2019. De openingstijden zijn van 9-18 uur, de laatste dag tot 16 uur.

 Links

www.akarcatekstil.com
www.davidwalters.co.uk
www.evimteks.com.tr
www.gerster.com
www.gmsyntex.com
www.internationalobservatory.com
www.mallalieus.com
www.naturtex.es
www.propostefair.it
www.rahmigundpartner.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #proposte, #propostefair, #propostefair2019, #proposte27, #proposte2019, #wovenstories, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #akarcatekstil, #davidwalters, #evimteks, #gerster, #gustavgerster, #gmsyntex, #mallalieus, #naturtex, #rahmigundpartner

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder
VME en Euretco samen sterk
Op 1 juli 2019 wordt de Woon Retail Groep opgericht voor zelfstandige MKB-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche. Om samen sterk te worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden