Gordijnenatelier Rohlan failliet

Vrijdag 15 februari 2019

Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
Gordijnenatelier Rohlan failliet

Het bedrijf, dat lid was van de Mitt (Mode Instituut Tapijt & Textiel industrie), was gevestigd aan Modem 4 in Coevorden en is een dochter van Van Loenen Holding. Het faillissement is op 12 februari door de Rechtbank Noord-Nederland in Assen uitgesproken.

Volgens de kamer van koophandel waren er acht mensen werkzaam. De curator is mr. P. van Rossum van Van Rossum Advocaten uit Emmen. Update: volgens het Dagblad van het Noorden verwacht de curator een doorstart, gezien de belangstelling van een serieuze gegadigde. Of dat dan gebeurt met alle elf personeelsleden is wel de vraag.

 Links

www.rohlan.nl
www.vakraadmitt.nl
www.vanrossumadvocaten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, atelier, gordijnatelier, gordijnenatelier, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #rohlan

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden