Nieuwe behang Topaz en Mini Me

Woensdag 20 februari 2019

Nieuwe Eijffinger behang in collecties Topaz en Mini Me. In maart respectievelijk nu reeds in de winkels te koop.
Nieuwe behang Topaz en Mini Me
Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me

Eijffinger zoekt het hoge segment op met luxe wandbekleding: Topaz is de eerste 'superior wallcovering' collectie, waarvan er meer gaan volgen, zo kondigde het bedrijf uit Zoetermeer aan. De collectieboeken zijn herkenbaar aan een zwarte kaft. Topaz moet zich onderscheiden met geraffineerde dessins en het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Zie voorbeelden op foto's 1, 2 en 3.

Kort voor de collectie Topaz bracht Eijffinger al de behangcollectie Mini Me: een minimalistische kindercollectie die zowel kinderen, als ouders kan aanspreken. De collectie heeft vintage invloeden met een grote rol voor beestjes en feestjes, maar ook jungle, regenbogen en unicorns ontbreken niet. Daarnaast zijn er twee ‘specials’: krijtbord behang (foto 4) met een subtiel streepje en glow-in-the dark behang met maantjes (foto 5).

 Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #topaz, #minime, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
 
Afdrogen met een Rembrandt
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden