Nieuwe behang Topaz en Mini Me

Woensdag 20 februari 2019

Nieuwe Eijffinger behang in collecties Topaz en Mini Me. In maart respectievelijk nu reeds in de winkels te koop.
Nieuwe behang Topaz en Mini Me
Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me

Eijffinger zoekt het hoge segment op met luxe wandbekleding: Topaz is de eerste 'superior wallcovering' collectie, waarvan er meer gaan volgen, zo kondigde het bedrijf uit Zoetermeer aan. De collectieboeken zijn herkenbaar aan een zwarte kaft. Topaz moet zich onderscheiden met geraffineerde dessins en het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Zie voorbeelden op foto's 1, 2 en 3.

Kort voor de collectie Topaz bracht Eijffinger al de behangcollectie Mini Me: een minimalistische kindercollectie die zowel kinderen, als ouders kan aanspreken. De collectie heeft vintage invloeden met een grote rol voor beestjes en feestjes, maar ook jungle, regenbogen en unicorns ontbreken niet. Daarnaast zijn er twee ‘specials’: krijtbord behang (foto 4) met een subtiel streepje en glow-in-the dark behang met maantjes (foto 5).

 Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #topaz, #minime, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Etagon in ETC Design Center
Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
lees verder
Omzet Amorim gedaald
De omzet van de vloer- en wandbekledingsafdeling van de Portugese kurkgroep Amorim is in 2018 gedaald.
lees verder
 
Robot print wand
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden