Goede deelname Proposte 2023

Dinsdag 21 februari 2023

78 Bedrijven zullen deelnemen aan de 30ste editie van de internationale stoffenbeurs Proposte, gepland op 18, 19 en 20 april 2023.
Goede deelname Proposte 2023
Goede deelname Proposte 2023 Goede deelname Proposte 2023

Villa Erba is de gebruikelijke exclusieve locatie van Proposte, met 29 Italiaanse en 49 internationale exposanten. Voor het eerst zullen de Franse fabrikant Linder en de Italiaanse fabrikant Jannelli & Volpi, als aanbieders van wandbekleding, deelnemen aan de beurs.

 

Het aantal exposanten komt weer op een vergelijkbaar niveau van vóór de pandemie, waarbij tien bedrijven - één Italiaanse en negen uit het buitenland - hun deelname na jaren opnieuw hebben bevestigd. 'Het feit dat bedrijven terug naar Proposte zijn gekomen - zoals het Turkse Vanelli Tekstil - is een bewijs van het belang van Proposte in het Villa Erba tentoonstellingscentrum als een 'must-attend' evenement in de wereld van meubelstoffen en gordijnen,' zo stelt Alessandro Tessuto, voorzitter van Proposte.

 

Deze dertigste editie van Proposte wordt gekenmerkt door een nieuwe samenwerking. Dit jaar zal Comocrea Interni, de tentoonstelling gewijd aan textielontwerp, over een gereserveerde ruimte in het tentoonstellingscentrum beschikken. De Ala Regina zal ook gewijd zijn aan achttien ontwerpers die in de loop der jaren hun collecties parallel met Proposte hebben gepresenteerd. Deze krachtenbundeling is bedoeld om de ervaring van de bezoekers completer te maken.Links

www.propostefair.it

Tags

nieuws, interieur, beurs, Italie, como, comomeer, btob, meubelstoffen, gordijnstoffen, reclamebeeld, verjaardag, designers, architecten, fabrikanten, bezoekers, editie, fiera, cernobbio, exposanten, #proposteefair2023, #proposte2023 #proposte30, #proposteefair, #alaregina

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden