Goede deelname Proposte 2023

Dinsdag 21 februari 2023

78 Bedrijven zullen deelnemen aan de 30ste editie van de internationale stoffenbeurs Proposte, gepland op 18, 19 en 20 april 2023.
Goede deelname Proposte 2023
Goede deelname Proposte 2023 Goede deelname Proposte 2023

Villa Erba is de gebruikelijke exclusieve locatie van Proposte, met 29 Italiaanse en 49 internationale exposanten. Voor het eerst zullen de Franse fabrikant Linder en de Italiaanse fabrikant Jannelli & Volpi, als aanbieders van wandbekleding, deelnemen aan de beurs.

 

Het aantal exposanten komt weer op een vergelijkbaar niveau van vóór de pandemie, waarbij tien bedrijven - één Italiaanse en negen uit het buitenland - hun deelname na jaren opnieuw hebben bevestigd. 'Het feit dat bedrijven terug naar Proposte zijn gekomen - zoals het Turkse Vanelli Tekstil - is een bewijs van het belang van Proposte in het Villa Erba tentoonstellingscentrum als een 'must-attend' evenement in de wereld van meubelstoffen en gordijnen,' zo stelt Alessandro Tessuto, voorzitter van Proposte.

 

Deze dertigste editie van Proposte wordt gekenmerkt door een nieuwe samenwerking. Dit jaar zal Comocrea Interni, de tentoonstelling gewijd aan textielontwerp, over een gereserveerde ruimte in het tentoonstellingscentrum beschikken. De Ala Regina zal ook gewijd zijn aan achttien ontwerpers die in de loop der jaren hun collecties parallel met Proposte hebben gepresenteerd. Deze krachtenbundeling is bedoeld om de ervaring van de bezoekers completer te maken.Links

www.propostefair.it

Tags

nieuws, interieur, beurs, Italie, como, comomeer, btob, meubelstoffen, gordijnstoffen, reclamebeeld, verjaardag, designers, architecten, fabrikanten, bezoekers, editie, fiera, cernobbio, exposanten, #proposteefair2023, #proposte2023 #proposte30, #proposteefair, #alaregina

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden