Goede deelname Proposte 2023

Dinsdag 21 februari 2023

78 Bedrijven zullen deelnemen aan de 30ste editie van de internationale stoffenbeurs Proposte, gepland op 18, 19 en 20 april 2023.
Goede deelname Proposte 2023
Goede deelname Proposte 2023 Goede deelname Proposte 2023

Villa Erba is de gebruikelijke exclusieve locatie van Proposte, met 29 Italiaanse en 49 internationale exposanten. Voor het eerst zullen de Franse fabrikant Linder en de Italiaanse fabrikant Jannelli & Volpi, als aanbieders van wandbekleding, deelnemen aan de beurs.

 

Het aantal exposanten komt weer op een vergelijkbaar niveau van vóór de pandemie, waarbij tien bedrijven - één Italiaanse en negen uit het buitenland - hun deelname na jaren opnieuw hebben bevestigd. 'Het feit dat bedrijven terug naar Proposte zijn gekomen - zoals het Turkse Vanelli Tekstil - is een bewijs van het belang van Proposte in het Villa Erba tentoonstellingscentrum als een 'must-attend' evenement in de wereld van meubelstoffen en gordijnen,' zo stelt Alessandro Tessuto, voorzitter van Proposte.

 

Deze dertigste editie van Proposte wordt gekenmerkt door een nieuwe samenwerking. Dit jaar zal Comocrea Interni, de tentoonstelling gewijd aan textielontwerp, over een gereserveerde ruimte in het tentoonstellingscentrum beschikken. De Ala Regina zal ook gewijd zijn aan achttien ontwerpers die in de loop der jaren hun collecties parallel met Proposte hebben gepresenteerd. Deze krachtenbundeling is bedoeld om de ervaring van de bezoekers completer te maken.Links

www.propostefair.it

Tags

nieuws, interieur, beurs, Italie, como, comomeer, btob, meubelstoffen, gordijnstoffen, reclamebeeld, verjaardag, designers, architecten, fabrikanten, bezoekers, editie, fiera, cernobbio, exposanten, #proposteefair2023, #proposte2023 #proposte30, #proposteefair, #alaregina

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden