Goede deelname Proposte 2023

Dinsdag 21 februari 2023

78 Bedrijven zullen deelnemen aan de 30ste editie van de internationale stoffenbeurs Proposte, gepland op 18, 19 en 20 april 2023.
Goede deelname Proposte 2023
Goede deelname Proposte 2023 Goede deelname Proposte 2023

Villa Erba is de gebruikelijke exclusieve locatie van Proposte, met 29 Italiaanse en 49 internationale exposanten. Voor het eerst zullen de Franse fabrikant Linder en de Italiaanse fabrikant Jannelli & Volpi, als aanbieders van wandbekleding, deelnemen aan de beurs.

 

Het aantal exposanten komt weer op een vergelijkbaar niveau van vóór de pandemie, waarbij tien bedrijven - één Italiaanse en negen uit het buitenland - hun deelname na jaren opnieuw hebben bevestigd. 'Het feit dat bedrijven terug naar Proposte zijn gekomen - zoals het Turkse Vanelli Tekstil - is een bewijs van het belang van Proposte in het Villa Erba tentoonstellingscentrum als een 'must-attend' evenement in de wereld van meubelstoffen en gordijnen,' zo stelt Alessandro Tessuto, voorzitter van Proposte.

 

Deze dertigste editie van Proposte wordt gekenmerkt door een nieuwe samenwerking. Dit jaar zal Comocrea Interni, de tentoonstelling gewijd aan textielontwerp, over een gereserveerde ruimte in het tentoonstellingscentrum beschikken. De Ala Regina zal ook gewijd zijn aan achttien ontwerpers die in de loop der jaren hun collecties parallel met Proposte hebben gepresenteerd. Deze krachtenbundeling is bedoeld om de ervaring van de bezoekers completer te maken.Links

www.propostefair.it

Tags

nieuws, interieur, beurs, Italie, como, comomeer, btob, meubelstoffen, gordijnstoffen, reclamebeeld, verjaardag, designers, architecten, fabrikanten, bezoekers, editie, fiera, cernobbio, exposanten, #proposteefair2023, #proposte2023 #proposte30, #proposteefair, #alaregina

Gerelateerd nieuws
Nieuwe duplistoffen
De duplistoffen-collectie van raamdecoratiespecialist B&C word uitgebreid met nieuwe serie metallics.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
 
Inspirerende houten wanden
lees verder
Overname Erfal
Hunter Douglas heeft branchegenoot Erfal uit Duitsland overgenomen en groeit zo verder met raamdecoratie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden