Goede deelname Proposte 2023

Dinsdag 21 februari 2023

78 Bedrijven zullen deelnemen aan de 30ste editie van de internationale stoffenbeurs Proposte, gepland op 18, 19 en 20 april 2023.
Goede deelname Proposte 2023
Goede deelname Proposte 2023 Goede deelname Proposte 2023

Villa Erba is de gebruikelijke exclusieve locatie van Proposte, met 29 Italiaanse en 49 internationale exposanten. Voor het eerst zullen de Franse fabrikant Linder en de Italiaanse fabrikant Jannelli & Volpi, als aanbieders van wandbekleding, deelnemen aan de beurs.

 

Het aantal exposanten komt weer op een vergelijkbaar niveau van vóór de pandemie, waarbij tien bedrijven - één Italiaanse en negen uit het buitenland - hun deelname na jaren opnieuw hebben bevestigd. 'Het feit dat bedrijven terug naar Proposte zijn gekomen - zoals het Turkse Vanelli Tekstil - is een bewijs van het belang van Proposte in het Villa Erba tentoonstellingscentrum als een 'must-attend' evenement in de wereld van meubelstoffen en gordijnen,' zo stelt Alessandro Tessuto, voorzitter van Proposte.

 

Deze dertigste editie van Proposte wordt gekenmerkt door een nieuwe samenwerking. Dit jaar zal Comocrea Interni, de tentoonstelling gewijd aan textielontwerp, over een gereserveerde ruimte in het tentoonstellingscentrum beschikken. De Ala Regina zal ook gewijd zijn aan achttien ontwerpers die in de loop der jaren hun collecties parallel met Proposte hebben gepresenteerd. Deze krachtenbundeling is bedoeld om de ervaring van de bezoekers completer te maken.Links

www.propostefair.it

Tags

nieuws, interieur, beurs, Italie, como, comomeer, btob, meubelstoffen, gordijnstoffen, reclamebeeld, verjaardag, designers, architecten, fabrikanten, bezoekers, editie, fiera, cernobbio, exposanten, #proposteefair2023, #proposte2023 #proposte30, #proposteefair, #alaregina

Gerelateerd nieuws
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
Daling omzet meubelwinkels
De Nederlandse detailhandel zette bijna 4% meer om in eerste kwartaal 2024, maar de meubelwinkels daalden in omzet.
lees verder
 
Uitwerking akkoord cruciaal
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden