Gepolijste imperfectie

Dinsdag 19 september 2023

De Polished Imperfect-collectie (PI) van Ethnicraft wordt aangevuld met een reeks nieuwigheden die vooral functionaliteit omzetten naar elegant design.
Gepolijste imperfectie
Gepolijste imperfectie Gepolijste imperfectie Gepolijste imperfectie

Ethnicraft valt meteen met de deur in huis en introduceert de gloednieuwe PI-wandkast in massief eik. Met het signatuur afgeronde detail aan de bovenkant van de poten vult de kast de collectie naadloos aan, en complementeert het de PI-eettafel die eerder dit jaar gelanceerd werd. Beschikbaar met twee, drie of vier deuren schikt het in zo goed als iedere ruimte en interieur. De aankondiging van de PI-wandkast is bovendien een dubbele primeur: het is de eerste natuurlijk gekleurde wandkast die Ethnicraft in lange tijd uitbrengt.

 

Dat het interieur niet alleen praktisch moet zijn, bewijst het merk opnieuw. Zo ook met de nieuwe staande PI-kapstok, die gevormd als een elegante boom de hal afwerkt met een toefje design. De sterke ‘takken’ bieden voldoende ruimte om gasten te ontvangen tijdens gezellige winteravonden. Op zoek naar meer opslag- of decoratiemogelijkheden? De bestaande wandplanken uit de Polished Imperfect-reeks zijn vanaf nu ook beschikbaar in een diepbruin mahoniehout.

 

Zoals altijd worden de (nieuwe) meubels uit de PI-reeks met de hand vervaardigd en afgewerkt. Alleen zo wordt de natuurlijke vorm van het gebruikte hout behouden en krijgt je interieur dat imperfecte maar gepolijste effect. Daarnaast worden de stukken door Alain Van Havre tijdloos ontworpen waardoor ieder meubel perfect past bij je eigen interieurstijl en voorkeur. Veel meubels komen bovendien in verschillende grootten, zo brengt Ethnicraft haar PI-koffietafel nu ook uit in een grotere variant.Links

www.ethnicraft.com

Tags

nieuws, interieur, meubelen, kapstok, nieuw, kleur, herfst, collectie, wandkast, ruimte, winteravonden, decoratie, polish, mahoniehout, imperfectie, interieurstijl, voorkeur, koffietafel, passend, #picollectie, #ethnicraft

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden