Fusie Object Carpet en Toucan-T

Dinsdag 26 januari 2021

Object Carpet en Toucan-T, tapijtproducenten uit Duitsland, zijn nu nog volledig zelfstandig opererende zusterbedrijven. Vanaf maart gaan deze bedrijven fuseren en zullen verder gaan onder de naam Object Carpet.
Fusie Object Carpet en Toucan-T
Fusie Object Carpet en Toucan-T Fusie Object Carpet en Toucan-T

In maart zullen de tapijtproducenten Object Carpet uit Denkendorf en Toucan-T uit Krefeld volledig fuseren en verder gaan onder de naam Object Carpet. Alle producten en collecties van beide bedrijven zullen onder deze merknaam op de markt gebracht worden.

 

In de eerste fase van de fusie zullen de collecties van beide bedrijven nog naast elkaar worden gedistribueerd. Daarna zullen er keuzes gemaakt worden om tot één gezamenlijke collectie te komen. Deze wordt exclusief op de markt gebracht onder de merknaam Object Carpet.

 

De reden voor deze fusie zijn, naast synergie-voordelen, ook de uitdagingen op het gebied van digitalisering, internationalisering, gezondheid en duurzaamheid en de noodzaak voor investeringen in innovatie en expansie.

Er zal dan ook een flinke investering plaatsvinden: in Krefeld moet een nieuw, transparant fabrieksgebouw komen te staan met een showroom en een academie. Deze zal vergelijkbaar zijn met de Object Campus in Denkendorf. Daarnaast staat er op deze locatie een investering gepland voor een innovatieve productiefaciliteit voor volledig recyclebare producten.Links

www,object-carpet.com
www.toucan-t.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, tapijt, karpet, acquisitie, acquireren, koop, verkoop, overname, fusie, export, expansie, #objectcarpet #toucant

Gerelateerd nieuws
Nieuw directrice Gerflor
Vinylvloerenfabrikant Gerflor heeft een nieuwe managing director Benelux, waar Nay Tawile afscheid heeft genomen.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
 
Nieuwe brochure van Mflor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden