FloorHouse excelleert in specialisme

Dinsdag 12 juli 2022

[Sponsored artikel] - Sinds de start in 2008 is FloorHouse fors gegroeid. De detaillist is gespecialiseerd in vloeren en groeide van één bescheiden verkooppunt naar zes grote showrooms, verspreid over heel Vlaanderen.
FloorHouse excelleert in specialisme
FloorHouse excelleert in specialisme FloorHouse excelleert in specialisme

Foto 2: FloorHouse Hasselt is één van de zes vestigingen aan de Genkersteenweg 219 in Hasselt onder leiding van filiaalleider Gert en Robert.

 

 

Onder leiding van Raf Bahbout en Tillo Gyselinck is FloorHouse uitgegroeid tot een belangrijk Vlaams ketenbedrijf in vloeren. Het succes dankt het naar eigen zeggen aan de visie van het genoemde ijzersterke duo achter het bedrijf. FloorHouse was ook de winnaar van de eerste Coretec® Award van rigid vloer fabrikant US Floors in 2018. Ook prijkt er een uitstekende score van 4.5 (van 5) van Trustpilot op basis van ruim 1.000 reviews op de site.

FloorHouse is een echte vloerenspecialist, die de expertise en het aanbod van de speciaalzaak wil combineren met de laagdrempeligheid van een DIY- of DHZ-zaak. Bij het bedrijf is echter geen verf, gordijnen of behang te vinden. Met meer dan 2.500 vloeren in elk van de showrooms wil FloorHouse de consument wel de grootste keuze op dit gebied bieden. Ook geeft het bedrijf garantie op de laagste prijzen van België. Daarnaast zijn deskundig advies, plaatsing door professionals, huur van machines en aanverwante producten sterke punten van de specialist.

Vloeren worden volgens FloorHouse door de klanten nog vaak gezien als investeringsgoederen en daarvoor gaat een groot deel van de klanten nog steeds liever naar een speciaalzaak dan naar een generalist. Als speciaalzaak focust FloorHouse zich vloeren voor élke ruimte in een woning met onder andere de populaire visgraat-dessins (foto 1).

Het assortiment loopt van parket (eiken, bamboe, notelaar en wengé van merken als Primofloor, BerryAlloc en Lalengo), laminaat (onder meer Primofloor, Pergo, BerryAlloc, Thysfloor en Krono Original) en tegels tot click-vinyl, kurk en rigid. Op deze vloeren is het bedrijf trots, maar de mensen zijn de paradepaardjes van FloorHouse. Ze kennen hun vak door en door, volgen opleidingen om bij te blijven met nieuwigheden, en zijn de klant met de glimlach van dienst.

Een vloer zelf plaatsen of laten plaatsen? De juiste afwerking en onderhoud? Parket laten renoveren (foto 3)? Met al deze vragen helpt de specialist zijn klanten verder in de zes vestigingen, in Aartselaar, Antwerpen, Hasselt, Turnhout, Wommelgem en Gent. In de showrooms zijn de vloeren niet - zoals vaak het geval - op merk gepresenteerd, maar op kleur te vinden. Wat voor de klant erg handig bij het kiezen kan zijn.

[Sponsored artikel]Links

www.floorhouse.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloerbedekking, retail, detail, detaillist, outlet, filiaal, zaak, speciaalzaak, parket, laminaat, rigid, kurk, click, vinyl, stofferen, stoffering, leggen, afwerking, onderhoud, schuurmachines, huur, huren, advies, service, #floorhouse, #vloerenspeciaalzaak

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren geïntroduceerd.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Grotere editie FFD in 2024
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden