Flexibel comfort met draaistoel S 220

Woensdag 15 november 2023

De stoelserie S 220 van Thonet krijgt een extra uitbreiding. Nadat de stoelen van gebogen gelamineerd hout met en zonder armleuningen al waren aangevuld met een comfortabele barstoel, maakt nu draaistoel S 220 Atelier de collectie compleet.
Flexibel comfort met draaistoel S 220
Flexibel comfort met draaistoel S 220 Flexibel comfort met draaistoel S 220

Door hybride werken en digitaal werken is volgens Thonet de noodzaak ontstaan om werk en privé in elkaar over te laten lopen. Draaistoel S 220 Atelier, ontworpen door Sam Hecht en Kim Colin van Industrial Facility is een stoel die makkelijk te verplaatsen is. Met zijn lichte zitschaal van gebogen gelamineerd hout is hij zeer geschikt voor kantoren, maar ook voor thuis.

 

Als eigentijdse interpretatie van gebogen gelamineerd hout zet de collectie S 220 de bekende lijnen van de beroemde buighoutstoel 214 om in een universeel toepasbare stoel van gebogen gelamineerd hout met een ergonomische zitschaal. Dankzij de zandlopenvorm van de stoel veert de zitschaal comfortabel mee. De licht afgeronde voorkant van de stoel voorkomt het ontstaan van drukpunten.

 

De S 220 Atelier heeft dezelfde zitschaal als de andere modellen uit de S 220 collectie. Dankzij een geïntegreerd schommelmechanisme, dat met een hendel kan worden vergrendeld, kan de zithoek individueel worden aangepast voor nog meer comfort. De stoel is in hoogte verstelbaar en is verkrijgbaar met (S 220 FDRW) en zonder (S 220 DRW) armleuningen. De zachte rolwieltjes die gemonteerd worden onder de draaibare kruisvoet van gepolijst aluminium of gepoedercoat zwart zijn geschikt voor alle vloeren.Links

www.thonet.de

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, event, tentoonstelling, meubel, stoel, fauteuil, tafel, salontafel, design, designmeubel, ontwerper, fabrikant, meubelfabrikant, meubelproducent, meubelmaker, #thonet

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden