Flexibel comfort met draaistoel S 220

Woensdag 15 november 2023

De stoelserie S 220 van Thonet krijgt een extra uitbreiding. Nadat de stoelen van gebogen gelamineerd hout met en zonder armleuningen al waren aangevuld met een comfortabele barstoel, maakt nu draaistoel S 220 Atelier de collectie compleet.
Flexibel comfort met draaistoel S 220
Flexibel comfort met draaistoel S 220 Flexibel comfort met draaistoel S 220

Door hybride werken en digitaal werken is volgens Thonet de noodzaak ontstaan om werk en privé in elkaar over te laten lopen. Draaistoel S 220 Atelier, ontworpen door Sam Hecht en Kim Colin van Industrial Facility is een stoel die makkelijk te verplaatsen is. Met zijn lichte zitschaal van gebogen gelamineerd hout is hij zeer geschikt voor kantoren, maar ook voor thuis.

 

Als eigentijdse interpretatie van gebogen gelamineerd hout zet de collectie S 220 de bekende lijnen van de beroemde buighoutstoel 214 om in een universeel toepasbare stoel van gebogen gelamineerd hout met een ergonomische zitschaal. Dankzij de zandlopenvorm van de stoel veert de zitschaal comfortabel mee. De licht afgeronde voorkant van de stoel voorkomt het ontstaan van drukpunten.

 

De S 220 Atelier heeft dezelfde zitschaal als de andere modellen uit de S 220 collectie. Dankzij een geïntegreerd schommelmechanisme, dat met een hendel kan worden vergrendeld, kan de zithoek individueel worden aangepast voor nog meer comfort. De stoel is in hoogte verstelbaar en is verkrijgbaar met (S 220 FDRW) en zonder (S 220 DRW) armleuningen. De zachte rolwieltjes die gemonteerd worden onder de draaibare kruisvoet van gepolijst aluminium of gepoedercoat zwart zijn geschikt voor alle vloeren.Links

www.thonet.de

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, event, tentoonstelling, meubel, stoel, fauteuil, tafel, salontafel, design, designmeubel, ontwerper, fabrikant, meubelfabrikant, meubelproducent, meubelmaker, #thonet

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden