Fatboy verkoopt Lamzac

Woensdag 30 maart 2016

Zitzakkenleverancier Fatboy verkoopt vanaf 25 maart naast haar eigen producten nu ook lucht gevulde zitzakken van het label Lamzac.
Fatboy verkoopt Lamzac

Lamzac is een zitzak die net zo gemakkelijk is om met lucht te vullen, als om leeg te laten lopen. Dit label bestaat sinds 2010 en is een bedenksel van Marijn Oomen.

Fatboy, opgericht in 2002 en naar eigen zeggen inmiddels actief in 60 landen, gaat Lamzac helpen bij het vermarkten van haar producten.

 Links

www.fatboy.nl
www.lamzac.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, zitzak, lounge

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden