Elmar Duffner ceo Dauphin

Dinsdag 13 februari 2024

Dauphin Holding heeft een nieuwe ceo. Elmar Duffner nam de functie van voorzitter van de Raad van Bestuur van Dauphin Office Interiors GmbH & Co. KG over van Michael Rudloff.
Elmar Duffner ceo Dauphin

Samen met Udon Denzon (cfo) draagt Duffner vanaf nu de algehele verantwoordelijkheid voor de Dauphin groep. Met de benoeming van Duffner zijn de aandeelhouders er in geslaagd een bewezen expert in de Duitse meubelindustrie aan te trekken. Hij heeft de afgelopen 25 jaar met succes bedrijven in de keuken-, meubel- en kantoormeubelindustrie geleid. De afgelopen tien jaar was Duffner managing director & ceo van de Vivonio Furniture Group. Dezelfde functie bekleedde hij eerder negen jaar bij Poggenpohl. Tot eind 2023 was Duffner in totaal negen jaar voorzitter van de Duitse meubelindustrie en hij is lid van de adviesraad van Imm cologne.

 

Om in eigen land en daarbuiten sterke en duurzame groei te realiseren, worden nog meer wijzigingen in het management van Dauphin doorgevoerd. Om de interne bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, zijn sinds 2022 drie bedrijven geleidelijk samengevoegd tot één eenheid en werd de nieuwe Dauphin Humandesign® Group GmbH & Co. KG met meer dan 400 medewerkers opgericht. De algemene leiding van dit nieuwe bedrijf is in handen van directeuren Dr. Jochen Ihring (marketing en verkoop) en Martin Fischer (bedrijfsvoering).

 

In België heeft het Duitse bedrijf een vestiging in Antwerpen, in Nederland in Culemborg.Links

www.dauphin-group.com
www.dauphin.nl
www.dauphinnv-sa.be
www.moebelindustrie.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, inrichting, wonen, woning, woon, industrie, fabrikant, meubelindustrie, meubelfabrikant, omzet, vereniging, kantoor, kantoorinrichting, kantoormeubel, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving #VDM, #Elmarduffner

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden