Gemetalliseerde stoffen

Dinsdag 13 februari 2024

Textielfabrikant Kvadrat uit het Deense Ebeltoft introduceert een nieuwe collectie gemetalliseerde gordijnstoffen.
Gemetalliseerde stoffen
Gemetalliseerde stoffen Gemetalliseerde stoffen

De collectie omvat ontwerpen van Louise Sigvardt, Transparent Reflect en White Reflect, naast Casa Reflect van Cristian Zuzunaga. Deze nieuwe categorie raambekleding biedt volgens Kvadrat uitgebreide controle over licht, verblinding, privacy en thermisch comfort.

 

Om de reflectieprestaties te bereiken, wordt aan één kant van het gordijntextiel een ultradunne laag aluminium aangebracht. Deze geavanceerde technische ondersteuning reflecteert zonlicht effectief om het interieur koel te houden in de zomer, en in de winter werkt het als een isolerende laag om de warmte binnen te houden. Deze factoren maken het mogelijk om de energiekosten en de CO2 -uitstoot te verlagen.

 

De gordijnstoffen zijn ideaal voor kantoren en bedrijfsruimten, omdat ze daglicht doorlaten en tegelijkertijd de privacy overdag garanderen. Ze zijn ook brandvertragend.

 

In België heeft Kvadrat een verstiging in Antwerp, In Nederland in Amsterdam.Links

www.kvadrat.dk

Tags

nieuws, interieur, gordijnstoffen, transparant, gemetalliseerd, designer, kantoren, projecten, hotels, brandvertragend, functioneel, zonlicht, warmte, energiebesparend, #kvadrat

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden