Eigenwijze bloempot

Dinsdag 04 juli 2023

De Potr is een uniek product, namelijk een combinatie van bloempot en verlichting.
Eigenwijze bloempot
Eigenwijze bloempot

Potr van Grønn is een bloempot en schemerlamp in één. Hij zorgt ervoor dat je planten zelfs in de donkerste hoekjes kunnen floreren. De Potr is verkrijgbaar met een metalen of een stoffen kap.

 

De Potr is 180 cm hoog en heeft een pot met een ronde bodem en een ovalen bovenrand van ongeveer 65 cm diameter. De lamp heeft een E27 fitting en een zwart snoer met een vloerschakelaar. Leverbaar in vijf kleuren: dennengroen, salie, zand, terra en omber.

 

Grønn produceert in Nederland, duurzaamheid en circulariteit staat daarbij centraal. De plantenbakken zijn van staal en daardoor nagenoeg 100% recyclebaar.Links

www.gronn.eu

Tags

Nieuws, interieur, bloempot, verlichting, kunststof, recycling, staal, recyclebaar, kleuren, drager, zwart, lamp, ledlicht, rond, ovaal. bovenrand, #gronn, #potr

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden