Eerste stoel van Studio Henk

Vrijdag 21 juni 2019

De eerste stoel van Studio Henk is de Co Chair. Volgens de meubelontwerpstudio een tijdloos ontwerp, dat straalt in haar eenvoud.
Eerste stoel van Studio Henk
Eerste stoel van Studio Henk Eerste stoel van Studio Henk

Het stalen frame van de Co Chair zorgt voor een moderne uitstraling, de zachte zitting voor comfort. Net als de andere meubels van Studio Henk is de stoel er in verschillende varianten en afwerkingen. Zo is de Co Chair er zowel met als zonder armleuningen. Het frame is er in poedercoating wit, of poedercoating zwart, de armleuningen in eikenhout (hardwax olie natural, hardwax olie natural light, witte lak of zwarte lak).

 

Voor de stoffering van de stoel is er een ruime keuze uit standaard stofferingen en Kvadrat stoffen. De afwerkingen zijn hetzelfde als bij de eettafels van Studio Henk, zodat de stoelen perfect bij de tafels passen. De producten van Studio Henk zijn te zien in de showroom in Amsterdam, volgend jaar ook op vakbeurs IMM Cologne.

 Links

www.imm-cologne.com
www.studio-henk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, meubelstoffen, meubel, tafel, stoel, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #immcologne, #imm2020, #studiohenk

Gerelateerd nieuws
 
Slotbericht Meubelbeurs 2019
lees verder
Meegroei relaxstoel van Otium Care
Otium Care, expert in huiselijk zorgmeubilair en onderdeel van de Mecamgroep, introduceert de eerste meegroei-relaxstoel.
lees verder
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2019!
Afgelopen avond zijn de winnaars van de traditionele Balthazars van 2019 bekend gemaakt op de Meubelbeurs in Brussel.
lees verder
Gestoffeerde Arv
De bekroonde Stoel Arv van de Deense meubelfabrikant Brdr. Krüger Trćdrejeri is nu ook verkrijgbaar in een gestoffeerde variant.
lees verder
Dalende omzet Belgische meubelindustrie
Fedustria, de federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie, maakt bekend dat het vertrouwen van de Belgische consument in september 2019 een nieuw dieptepunt bereikte. De omzet daalde in de eerste helft van 2019 met 3,5%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden