Eerste stoel van Studio Henk

Vrijdag 21 juni 2019

De eerste stoel van Studio Henk is de Co Chair. Volgens de meubelontwerpstudio een tijdloos ontwerp, dat straalt in haar eenvoud.
Eerste stoel van Studio Henk
Eerste stoel van Studio Henk Eerste stoel van Studio Henk

Het stalen frame van de Co Chair zorgt voor een moderne uitstraling, de zachte zitting voor comfort. Net als de andere meubels van Studio Henk is de stoel er in verschillende varianten en afwerkingen. Zo is de Co Chair er zowel met als zonder armleuningen. Het frame is er in poedercoating wit, of poedercoating zwart, de armleuningen in eikenhout (hardwax olie natural, hardwax olie natural light, witte lak of zwarte lak).

 

Voor de stoffering van de stoel is er een ruime keuze uit standaard stofferingen en Kvadrat stoffen. De afwerkingen zijn hetzelfde als bij de eettafels van Studio Henk, zodat de stoelen perfect bij de tafels passen. De producten van Studio Henk zijn te zien in de showroom in Amsterdam, volgend jaar ook op vakbeurs IMM Cologne.

 Links

www.imm-cologne.com
www.studio-henk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, meubelstoffen, meubel, tafel, stoel, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #immcologne, #imm2020, #studiohenk

Gerelateerd nieuws
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder
Winnaars Pure Talent Contest IMM
De prijswinnaars van de 17e Pure Talents Contest, 's werelds meest gerenommeerde internationale wedstrijd voor ontwerpers die nog studeren of net hun opleiding hebben afgerond, zijn bekend. Op IMM waren de ontwerpen te zien en werden de prijzen uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden