Eerste stoel van Studio Henk

Vrijdag 21 juni 2019

De eerste stoel van Studio Henk is de Co Chair. Volgens de meubelontwerpstudio een tijdloos ontwerp, dat straalt in haar eenvoud.
Eerste stoel van Studio Henk
Eerste stoel van Studio Henk Eerste stoel van Studio Henk

Het stalen frame van de Co Chair zorgt voor een moderne uitstraling, de zachte zitting voor comfort. Net als de andere meubels van Studio Henk is de stoel er in verschillende varianten en afwerkingen. Zo is de Co Chair er zowel met als zonder armleuningen. Het frame is er in poedercoating wit, of poedercoating zwart, de armleuningen in eikenhout (hardwax olie natural, hardwax olie natural light, witte lak of zwarte lak).

 

Voor de stoffering van de stoel is er een ruime keuze uit standaard stofferingen en Kvadrat stoffen. De afwerkingen zijn hetzelfde als bij de eettafels van Studio Henk, zodat de stoelen perfect bij de tafels passen. De producten van Studio Henk zijn te zien in de showroom in Amsterdam, volgend jaar ook op vakbeurs IMM Cologne.

 Links

www.imm-cologne.com
www.studio-henk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, meubelstoffen, meubel, tafel, stoel, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #immcologne, #imm2020, #studiohenk

Gerelateerd nieuws
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Klassiek opbergsysteem vernieuwd
In 1954 ontwierp meubel- en productontwerper Herbert Hirche een opbergsysteem met functionele eenvoud en nauwkeurig ontworpen details. Meubelfabrikant Richard Lampert brengt dit systeem onder de naam Hirche Shelf DHS10 opnieuw op de markt.
lees verder
Drie restaurants ingericht door Estida
Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden