Eerste paal LFG Breukelen

Donderdag 14 oktober 2021

Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
Eerste paal LFG Breukelen
Eerste paal LFG Breukelen Eerste paal LFG Breukelen

De vierde generatie Sanders, Noor (11), Owen (10) en Quinn (8), kinderen van directeur van directeur Sebastiaan, sloegen in het bijzijn van twee voorgaande generaties, het fundament voor het nieuwe experience center voor consumenten, (interieur)architecten en woonspecialisten. Specialisten van de verschillende merken van LFG begeleiden toekomstige bezoekers straks bij maken van de keuzes die door de fabriek in Venlo op bestelling worden geproduceerd naar de wensen van de koper.

 

Verdeeld over twee etages (en een tussenetage) zijn de collecties van de consumentenmerken Leolux, Pode en Évidence te zien. Daarnaast is er aandacht voor de Leolux LX collectie, die bestemd is voor het inrichten van projectinterieurs.

De buitenzijde van het pand valt op door een grote overhang op de eerste verdieping en door het gebruik van een champagnekleurige geveldecoratie. Bij de ingang komt een multifunctionele trap, waar presentaties kunnen worden gegeven. Het gebouw biedt verder mogelijkheden voor trainingen en om te werken en te vergaderen.

Het pand aan de A2 wordt gerealiseerd door Geva Vastgoed. De plannen zijn uitgewerkt in samenwerking met architect De Bever en interieurontwerper i29. Naar verwachting opent het gebouw aan de Corridor 9A de deuren in september 2022.Links

www.debeverarchitecten.nl
www.gevavastgoed.nl
www.i29.nl
www.leolux.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, project, woning, woninginrichting, bank, fauteuil, stoel, tafel, bijzettafel, meubel, #debeverarchitecten, #gevavastgoed, #i29, #leolux, #lfg, #leoluxfurnituregroup, #gevavastgoed

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden