Maak kennis met de LXR18

Donderdag 14 oktober 2021

Leolux LX en ontwerper Martin Ballendat ontwikkelden samen de LXR18. Deze fauteuil is speciaal gemaakt voor eigentijdse projectinterieurs.
Maak kennis met de LXR18
Maak kennis met de LXR18 Maak kennis met de LXR18

De LXR18 is het eerste product dat exclusief is ontworpen voor Leolux LX, het label waarmee Leolux Furniture Group projecten realiseert. Leolux noemt de LXR18 compact, comfortabel, eigenzinnig modern en bovendien uiterst functioneel inzetbaar.

 

De fauteuil kan alleen staan, of in een groepje, bijvoorbeeld in hospitality, office en public spaces. Het ronde zitmeubel heeft volgens de meubelfabrikant goede ergonomische eigenschappen en een tijdloze vorm. De zitkuip is visueel in tweeën gedeeld, rug en zitting gescheiden, wat door de bies wordt geaccentueerd.

 

De kleurstelling kan volledig worden afgestemd op de ruimte waarin de R18 wordt ingezet: in groepjes van dezelfde kleur of contrastvol, met keuze uit alle unistoffen uit de LX-collectie. Het functionele eiken tafelblad wordt naar keuze links of rechts gemonteerd en draait over de zitting.Links

www.leolux.com
www.leolux-lx.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, project, woning, woninginrichting, bank, fauteuil, stoel, tafel, bijzettafel, meubel, #leolux, #leoluxlx, #MartinBallendat

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden