Editions Gebroeders Blom

Maandag 16 april 2018

Nieuws van Blom & Blom in de collectie Editions: lampen van 'alledaagse’ industriėle objecten. Vanaf morgen te zien op de Salone del Mobile in Milaan.
Editions Gebroeders Blom
Editions Gebroeders Blom Editions Gebroeders Blom

De blikvanger in deze in Amsterdam handgemaakte Editions-collectie van Kamile en Martijn Blom is de Copperhead (foto 1), gemaakt van geoxideerde koperen waterleidingen en gerecycled textiel.

Een ander goed voorbeeld is de Jellyfish lamp (foto 2), gemaakt van laboratoriumglas. Of de houten lampen (foto 3) die wordt gecreëerd van enorme industriële rijplaten. Het hout is door z’n jarenlange gebruik zodanig verkalkt dat het bijna versteend is.

Blom & Blom is in 2012 opgericht door twee broers met een passie voor authentieke verlichting met een unieke herkomst. Het bedrijf restaureert kenmerkende lampen en voert dus een eigen collectie onder de naam Blom & Blom Editions. De collecties zijn verkrijgbaar via hun website, de Blom & Blom winkel in Amsterdam en een select aantal partners.Links

blomandblom.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #blomblom, #blomandblom

Gerelateerd nieuws
Lichtwoche Sauerland 2019
Elke twee jaar is de Lichtwoche, op meerdere locaties in Sauerland, een ontmoetingsplaats voor fabrikanten, dealers, in- en verkopers van armaturen en lampen.
lees verder
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Waterval van licht en goud
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden