Slapen weer in Groeneveld

Donderdag 12 april 2018

In september 2018 is Kasteel Groeneveld in Baarn drie dagen opnieuw het decor voor de minibeurs Hollandsch Slapen.
Slapen weer in Groeneveld

Wederom gelijktijdig met de outdoorbeurs Spoga in Keulen en decoratiebeurs ShowUp in Vijfhuizen (een dag korter), wordt Hollandsch Slapen gehouden: van zondag 2 - dinsdag 4 september. Opnieuw is de beurs klein, er zullen dertien bedrijven deelnemen. Nieuwe deelnemer ten opzichte van 2017 is Auping, afgevallen is Essenza.

De deelnemende bedrijven aan Hollandsch Slapen zijn: Auping, Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Gebroeders Jonk, Hilding Anders, Kuperus, Mahoton, M-Line (DBC), Norma (Napco) en Texelwool. Om iedereen scherp te houden staat iedereen op een andere plek en zullen nieuwe accenten aangebracht zijn.

De beurs zich op de vakhandel op het gebied van slapen en is alle drie de dagen open vanaf 10 uur. Zondag tot 18, maandag tot 20 uur en dinsdag tot 17 uur. Hollandsch Slapen biedt koffie, hapjes, lunch en op maandagavond een diner met een optreden van een bekende artiest buiten in de tuin.

Voor slaapspecialist staan er in Nieuwegein veel meer leveranciers op de Marketday XL (3 september) en daarna (16-19 september) op de najaarsvakbeurs van de Droomindustrie, de slaapafdeling van De Woonindustrie.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.hollandschslapen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, #avek, #beddinghouse, #dommelin, #veenma, #dbc, #mline, m-line, #duckydons, #silvana, #essenza, #euretco, evenement, beurs, show, huisshow, event, #gebroedersjonk, #hildinganders, hollandsch slapen, #mahoton, #norma, #napco, #texelwool, #kuperus, #fbm, #brouwersbedding, #cartelbedding, #cassenz, #cosslaapcomfort, #dommelin, #ehob, #hasena, #hmlbedding, #kreamat, #mintjenssleepline, #recorbedding, #renabed, #styldecor, #velda, #vroomshoop, #wellingtonbedden, #willisgambierproductpresentaties, slaapbranche, slaapzolder, slapenbranche, vakhandel, cbm, @hollandschslape, #hollandschslapen, #droomindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
 
Nieuw bedtextiel Verbeekdesigns
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden