Samenwerking Tendence en Gardiente

Maandag 16 april 2018

De decoratiebeurs Tendence in Frankfurt gaat voor het outdoor-programma samenwerken met Gardiente in het nabij gelegen Wallau.
Samenwerking Tendence en Gardiente

Tendence wordt gehouden van 30 juni tot 3 juli, Gardiente van 1 tot 3 juli. Tussen de beide beurzen overbruggen shuttle bussen de circa 25 kilometer in ongeveer 25 minuten. De toegangskaarten voor de twee beurzen zijn geldig voor beide evenementen.

Naast decoratieve producten voor binnenhuis heeft Tendence ook een aantal exposanten van outdoor producten, sinds kort ook levend groen. Gardiente is een pure tuinbeurs met meubelen, barbecues, parasols, textiel en accessoires.
 
Door de samenwerking kunnen bezoekers zowel Tendence als Gardiente bezoeken en hopen Philipp Ferger, group show director van Tendence, en Jens Frey, managing director van Gardiente-organisator Muveo, het tuinsegment te versterken. Hiermee gaat het de concurrentie aan met veruit de belangrijkste outdoorbeurs van het jaar, de Spoga in Keulen die van 2 tot 4 september wordt gehouden.Links

www.gardientewp.muveo.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.muveo.de
www.spogagafa.com
www.tendence.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, outdoor, tuin, buiten, meubel, parasol, bbq, barbecue, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #gardiente, #gardiente18, #tendence18, tendence, #spoga, #spogagafa

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden