Easy & Safe meubelstoffen

Donderdag 22 juli 2021

Onder de naam Easy & Safe introduceert Kobe een eigen assortiment onderhouds vriendelijke meubelstoffen.
Easy & Safe meubelstoffen
Easy & Safe meubelstoffen Easy & Safe meubelstoffen Easy & Safe meubelstoffen Easy & Safe meubelstoffen

Na de lancering in 2020 van de gemakkelijk te reinigen en vlamvertragende Fibreguard® meubelstoffen, heeft Kobe, een van de merken van Kobefab, besloten om een eigen assortiment onderhoudsvriendelijke meubelstoffen te lanceren onder de naam Easy & Safe. Het doel is om mooie meubelstoffen te ontwikkelen met de nadruk op duurzaamheid, makkelijk reinigbaarheid en vlam vertragend vermogen.

 

Het ontwerpteam van bedrijf uit Valkenswaard heeft deze zomer daarnaast twee velours meubelstoffen toegevoegd aan het Easy & Safe-assortiment. Kobe staat al meer dan 40 jaar bekend om zijn commerciële, hoogwaardige, kleurrijke en veelzijdige velours collectie. De extra eigenschappen van makkelijk reinigbaarheid en FR velours  geeft de klanten in zowel de contract- als de retailmarkt een meerwaarde.

 

Beide stoffen zijn duurzaam en voldoen aan de Britse, Europese en maritieme normen voor vlamvertraging. De meeste vlekken op deze stoffen kunnen eenvoudig worden verwijderd met water. Hierdoor is deze velours gemakkelijk toepasbaar voor alle soorten stoffering.

 

Kobefab International bv, opgericht in 1976, is een Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding, met Kobe en Essente als merken. Het vertegenwoordigt Koroseal Interior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding.

 

Het bedrijf is gevestigd in Valkenswaard, Nederland, heeft eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland (ETC Design Center Europe in Culemborg), België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden gedistribueerd en gebruikt door professionals en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #kobe, #kobefab, #koroseal, #essente, #Fibreguard, #easysafe, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden