Easy & Safe 2023-collectie

Donderdag 12 januari 2023

Kobefab breidt de schitterende Kobe Easy & Safe meubelstoffenserie uit. De stoffen uit deze collectie zijn vlekvrij en FR (Fire Resistant), vlamvertragend.
Easy & Safe 2023-collectie
Easy & Safe 2023-collectie Easy & Safe 2023-collectie Easy & Safe 2023-collectie Easy & Safe 2023-collectie Easy & Safe 2023-collectie

Foto 1 en 2: Axium FR - Foto 3: Akila FR - Foto 4 en 5: Cenia FR

 


De vlekvrije en vlamvertragende stoffen uit de Easy & Safe collecties van Kobe zijn hard op weg om de 'Go To' artikelen in het meubelstof assortiment voor de interieurprofessionals te worden. De meeste vlekken op deze stoffen zijn volgens Kobefab eenvoudig te reinigen met het gebruik van alleen water.

 

Dit jaar wordt de collectie uitgebreid met meer trendy stoffen in een breed scala aan kleuren. Een 100% gerecyclede multi-color bouclé en een zachte wollige uni, tweekleurige uni velours en een chenille met een geometrisch dessin. Deze nieuwe toevoegingen hebben allen een vlekvrije behandeling ondergaan en liggen op voorraad met een FR back-coat. De aaibare stoffen zijn verbazingwekkend zacht, hebben een natuurlijke touch en zijn zeer sterk.

 

Allen verkrijgbaar in kleuren volgens de nieuwste trends bij Kobefab in Valkenswaard.Links

www.kobe.eu
www.kobe.eu/collecties/easy-safe

Tags

nieuws, interieur, stoffen, gordijnen, meubelstoffen, transparanten, daglicht, transfusie, privacy, verduistering, stijl, trendy, stabliteit, maatvastheid, confectioneren, draperen, nieuw, collectie, projecten, commercie, interiorfabrics, fire resistant, brandwerend, vlam vertragend, vlamvertragend, vlekvrij, vlekwerend, #frcollectie, #kobe, #kobefab, #easyandsafe, #fireresistant

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
A House of Happiness rebranded
Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.
lees verder
 
Domotex Asia 2023
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden