Easy & Safe 2023-collectie

Donderdag 12 januari 2023

Kobefab breidt de schitterende Kobe Easy & Safe meubelstoffenserie uit. De stoffen uit deze collectie zijn vlekvrij en FR (Fire Resistant), vlamvertragend.
Easy & Safe 2023-collectie
Easy & Safe 2023-collectie Easy & Safe 2023-collectie Easy & Safe 2023-collectie Easy & Safe 2023-collectie Easy & Safe 2023-collectie

Foto 1 en 2: Axium FR - Foto 3: Akila FR - Foto 4 en 5: Cenia FR

 


De vlekvrije en vlamvertragende stoffen uit de Easy & Safe collecties van Kobe zijn hard op weg om de 'Go To' artikelen in het meubelstof assortiment voor de interieurprofessionals te worden. De meeste vlekken op deze stoffen zijn volgens Kobefab eenvoudig te reinigen met het gebruik van alleen water.

 

Dit jaar wordt de collectie uitgebreid met meer trendy stoffen in een breed scala aan kleuren. Een 100% gerecyclede multi-color bouclé en een zachte wollige uni, tweekleurige uni velours en een chenille met een geometrisch dessin. Deze nieuwe toevoegingen hebben allen een vlekvrije behandeling ondergaan en liggen op voorraad met een FR back-coat. De aaibare stoffen zijn verbazingwekkend zacht, hebben een natuurlijke touch en zijn zeer sterk.

 

Allen verkrijgbaar in kleuren volgens de nieuwste trends bij Kobefab in Valkenswaard.Links

www.kobe.eu
www.kobe.eu/collecties/easy-safe

Tags

nieuws, interieur, stoffen, gordijnen, meubelstoffen, transparanten, daglicht, transfusie, privacy, verduistering, stijl, trendy, stabliteit, maatvastheid, confectioneren, draperen, nieuw, collectie, projecten, commercie, interiorfabrics, fire resistant, brandwerend, vlam vertragend, vlamvertragend, vlekvrij, vlekwerend, #frcollectie, #kobe, #kobefab, #easyandsafe, #fireresistant

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder
 
Nieuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden