Dzap neemt Hip Studio over

Vrijdag 04 mei 2018

Advies-, ontwerp- en projectmanagementbureau Dzap Groep uit Naarden heeft haar branchegenoot Hip Studio overgenomen.
Dzap neemt Hip Studio over

Concept- en interieurontwerpbureau Hip Studio is gevestigd in Abcoude en is overwegend actief in de hospitality branche en het hogere residentiële segment. Dzap, dat 50 medewerkers telt, neemt Hip Studio over inclusief het volledige team en blijft vooralsnog actief onder de eigen merknaam en werkzaam vanuit de huidige locatie in Abcoude.

Hip Studio heeft aansprekende interieurprojecten gedaan zoals recent de inrichting van Ron Blaauw’s restaurant Nacarat in de Hudson’s Bay flagship store op het Damrak in Amsterdam.

Edward Vis (foto links, website Dzap), directeur-eigenaar van Dzap, denkt met de acquisitie van Hip Studio opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn in vooral de hospitality sector.
Wim en Maxine Hoopman (foto rechts, website Hip), creatieve directie van Hip Studio, verwacht dat Dzap de omvang en slagkracht heeft om Hip te helpen grotere, complexere en nog mooiere opdrachten uit te voeren.

 Links

www.dzap.nl
www.hipstudio.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, binnenhuis, architect, projectmanagement. design, personalia, herstructurering, acquisitie, overname, fusie, samenwerking, design, ontwerp, advies, #dzap, #hipstudio

Gerelateerd nieuws
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden