Weltevree Tablebench

Donderdag 03 mei 2018

De Tablebench picknicktafel van Weltevree is een mooi ontwerp en heel geslaagd multifunctioneel meubelstuk. Gezien de prijs mag dat ook wel!
Weltevree Tablebench
Weltevree Tablebench

De Weltevree Tablebench is in januari geïntroduceerd op de Imm Cologne. Door het goede weer tijdens de afgelopen Salone del Mobile kon deze picknicktafel volop buiten getest worden. Want het meubel is natuurlijk te gebruiken in de tuin, terras of op een balkon, maar ook binnen kan hij prima functioneren als compacte werkplek.

De Tablebench is gemaakt van geacetyleerd Accoya hout (50 jaar gegarandeerd) en gepoedercoat staal. Er zijn twee uitvoeringen: de 2-seater (110 cm breed, 75,5 cm diep, 77 centimeter hoog, zithoogte 47 cm, 25 kilo) en de 4-seater die 210 breed is.

De verkoopprijzen zijn € 995 respectievelijk € 1.395. Om het meubel volledig tot z'n recht te laten komen is het eigenlijk nodig om er meteen twee van te (ver)kopen: met de rugleuningen tegen elkaar ontstaat een picknicktafel waar je met 4 respectievelijk 8 mensen aan kunt zitten.

 Links

www.weltevree.eu

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, tafel, picknick, picknicktafel, bank, table, bench, zitplek, zitbank design, outdoor, buiten, tuin, @weltevree, #worldofweltevree

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden