DWI Najaarsvakbeurs

Donderdag 23 april 2020

De Woonindustrie kijkt met een positieve blik vooruit en is volop in beweging. De Najaarsvakbeurs is gepland van 13-16 september 2020, maar hierbij houdt de organisatie natuurlijk een slag om de arm.
DWI Najaarsvakbeurs

In De Woonindustrie (DWI) wordt nog steeds zaken gedaan, met alle oog voor de veiligheid van de bezoekers en exposanten. Zo zijn de Marketdays weer van start gegaan. Oorspronkelijk waren zij opgeschort tot 1 juni, maar er is ervoor gekozen om hier al eerder weer mee te beginnen, waarbij vooraf aanmelden verplicht is. Lees in het artikel van vorige week alles over de manier waarop DWI de Marketdays weer mogelijk maakt.

 

In welke vorm de Najaarsvakbeurs plaatsvindt is nog in beraad. Vooralsnog mogen er tot 1 september geen evenementen plaatsvinden, terwijl de  Najaarsvakbeurs gepland is van 13-16 september. Wel zeker zijn diverse nieuwkomers en terugkomers in het beurscentrum. Het gaat hierbij om: Cox Slaapcomfort, Delux Scandinavia, Euroskins, Hasena The Dream Factory, Hoogendam Interiors, Tekvor Care en Tarkett Desso (zie foto).Links

www.dewoonindustrie.nl
www.hasena.ch
www.coxslaapcomfort.nl
www.deluxscandinavia.com
www.hoogendaminteriors.com
www.tekvor-care.com
www.dessotarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #corona, #covid19, #coxslaapcomfort, #deluxscandinavia, #euroskins, #hasena, #hoogendaminteriors, #tekvorcare, #tarkettdesso

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
Online ontwikkelingen slapen
In korte tijd verschenen van Markdata.nl twee onderzoeken over de online ontwikkelingen met betrekking tot de slaapbranche. Volgens het onderzoeksbureau behalen slaapspeciaalzaken 5,1% van de omzet online, en werd in april 81% meer online gezocht naar slaapproducten.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden