Doorstart Rebellenclub

Woensdag 13 september 2023

Het is toch gelukt om een doorstart te realiseren voor woonformule de Rebellenclub uit Utrecht.
Doorstart Rebellenclub

De oprichters van woonformule Rebellenclub hebben met de curatoren een akkoord bereikt over een doorstart. Dat laat mede-eigenaar Matthijs van Ewijk weten aan Retailtrends.

 

De doorstart wordt gerealiseerd met Michiel Oosterveen als nieuwe aandeelhouder. Hij is directeur en eigenaar van GWL, de logistiek dienstverlener van Rebellenclub. Daarnaast zijn vijf medewerkers van het bedrijf aandeelhouder geworden.

 

Van Ewijk laat weten dat het meeste personeel zijn baan behoudt. De doorstart behelst in ieder geval de onlinetak. Hoeveel van de fysieke winkels doorgaan is nog niet duidelijk, daarover lopen de onderhandelingen nog. Wel zeker is dat de vestiging in Leidschendam (Mall of the Netherlands) niet meer open gaat. Voor het faillissement had Rebellenclub vier winkels.

 

Begin augustus was het faillissement uitgesproken over de formule.Links

www.rebellenclub.com

Tags

nieuws, interieur, meubelen, woonformule, logistiek, dienstverlener, winkels, online, webshop, faillissement, failliet, boeken neerleggen, faling, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, fysiek, retail, aandeelhouder, oprichter, directie, doorstart, curator, #mallofthenetherlands, #rebellenclub, #gwl

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden