Doorstart Rebellenclub

Woensdag 13 september 2023

Het is toch gelukt om een doorstart te realiseren voor woonformule de Rebellenclub uit Utrecht.
Doorstart Rebellenclub

De oprichters van woonformule Rebellenclub hebben met de curatoren een akkoord bereikt over een doorstart. Dat laat mede-eigenaar Matthijs van Ewijk weten aan Retailtrends.

 

De doorstart wordt gerealiseerd met Michiel Oosterveen als nieuwe aandeelhouder. Hij is directeur en eigenaar van GWL, de logistiek dienstverlener van Rebellenclub. Daarnaast zijn vijf medewerkers van het bedrijf aandeelhouder geworden.

 

Van Ewijk laat weten dat het meeste personeel zijn baan behoudt. De doorstart behelst in ieder geval de onlinetak. Hoeveel van de fysieke winkels doorgaan is nog niet duidelijk, daarover lopen de onderhandelingen nog. Wel zeker is dat de vestiging in Leidschendam (Mall of the Netherlands) niet meer open gaat. Voor het faillissement had Rebellenclub vier winkels.

 

Begin augustus was het faillissement uitgesproken over de formule.Links

www.rebellenclub.com

Tags

nieuws, interieur, meubelen, woonformule, logistiek, dienstverlener, winkels, online, webshop, faillissement, failliet, boeken neerleggen, faling, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, fysiek, retail, aandeelhouder, oprichter, directie, doorstart, curator, #mallofthenetherlands, #rebellenclub, #gwl

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden