Ifari onthult Celeste

Woensdag 13 september 2023

Het Nederlandse verlichtingsmerk Ilfari stelt een gerenommeerde naam in de wereld van designverlichting te zijn en kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwste collectie: Celeste.
Ifari onthult Celeste
Ifari onthult Celeste Ifari onthult Celeste

Celeste is een glazen hanglamp ontworpen door Renée Ploegmakers, creatief directeur bij Ilfari. De naam verwijst naar goddelijke schoonheid en elegantie.

 

De nieuwe lamp is geïnspireerd door regendruppels en luchtbellen en gemaakt van robuust metaal en gematteerd glas. Ilfari’s creatieve visie was om hanglampen te maken die niet alleen ruimtes verlichten, maar ook verwondering, betovering en een gevoel van schoonheid teweegbrengen bij degenen die ze aanschouwen.Links

www.ilfari.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, hanglamp, wandlamp, dim, led, armatuur, #Ilfari,

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Studio Mariska Jagt failliet
Eerder dit jaar was Studio Mariska Jagt nog bezig met de ontwikkeling van eigen meubels. De firma zocht een partner om de meubellijn op de markt te brengen. Op 12 september ging de Studio failliet, een dag later gevolgd door een meubelmaker in Delft.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden