Hippe draaistoel

Dinsdag 12 september 2023

Een moderne draaistoel hoeft niet oubollig te zijn, zo bewijst dit nieuwe model van het label Freistil van Rolf Benz.
Hippe draaistoel
Hippe draaistoel

Dat een relaxfauteuil alles dan oubollig hoeft te zijn, bewijst Freistil met het Model 145. Deze hippe draaistoel biedt een comfortabele plek aan jong en oud voor tv kijken, chillen, gamen of lezen.

 

Een kwaliteits zitplek die je niet hoeft te delen met je huisgenoten. Duurzaam doordat de stoel een lange levensduur heeft en deze 100% Made in Germany (het Zwarte Woud) wordt ontworpen en geproduceerd.

 

Er is een oneindig aanbod aan bekleding stof of leer. Kies voor een kleur en materiaal dat past bij het interieur en het zitplezier kan beginnen. Freistil is een merk van Rolf Benz.Links

www.freistil-rolfbenz.com

Tags

nieuws, interieur, fauteuil, draaifauteuil, draaistoel, model, design, comfort, comfortabel, stof, leer, aanbod, collectie, kleur, poot, staal, productie, duitsland, zwartewoud, #rolfbenz, #freistil

Gerelateerd nieuws
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder
Insolvenz Ronald Schmitt
Helaas hebben de Duitse meubelfabrikanten het nog steeds zwaar. Het nieuwste slachtoffer van economische problemen is Ronald Schmitt Design. Het bedrijf heeft op 26 juni een aanvraag tot opening van een insolventieprocedure ingediend.
lees verder
 
Nieuwe sofamerk voor Zu
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden