Doorstart Rebellenclub

Woensdag 13 september 2023

Het is toch gelukt om een doorstart te realiseren voor woonformule de Rebellenclub uit Utrecht.
Doorstart Rebellenclub

De oprichters van woonformule Rebellenclub hebben met de curatoren een akkoord bereikt over een doorstart. Dat laat mede-eigenaar Matthijs van Ewijk weten aan Retailtrends.

 

De doorstart wordt gerealiseerd met Michiel Oosterveen als nieuwe aandeelhouder. Hij is directeur en eigenaar van GWL, de logistiek dienstverlener van Rebellenclub. Daarnaast zijn vijf medewerkers van het bedrijf aandeelhouder geworden.

 

Van Ewijk laat weten dat het meeste personeel zijn baan behoudt. De doorstart behelst in ieder geval de onlinetak. Hoeveel van de fysieke winkels doorgaan is nog niet duidelijk, daarover lopen de onderhandelingen nog. Wel zeker is dat de vestiging in Leidschendam (Mall of the Netherlands) niet meer open gaat. Voor het faillissement had Rebellenclub vier winkels.

 

Begin augustus was het faillissement uitgesproken over de formule.Links

www.rebellenclub.com

Tags

nieuws, interieur, meubelen, woonformule, logistiek, dienstverlener, winkels, online, webshop, faillissement, failliet, boeken neerleggen, faling, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, fysiek, retail, aandeelhouder, oprichter, directie, doorstart, curator, #mallofthenetherlands, #rebellenclub, #gwl

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Nieuwe binnencollectie Mermet
Op R+T introduceerde Mermet hun nieuwe binnencollectie. Deze binnencollectie bestaat uit zes lijnen: Essentials, High Performance, Evolution, Darkening, Decorative en Basics.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden