Doe-het-zelf lamp van LZF

Maandag 10 augustus 2020

De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
Doe-het-zelf lamp van LZF
Doe-het-zelf lamp van LZF Doe-het-zelf lamp van LZF

Maruja van LZF is ontworpen door de Gazpacho Studio. Het woord Maruja betekent zowel vrouwelijkheid en kracht. Het is volgens de fabrikant een fantasierijke, eigentijdse en decoratieve hanglamp. Gazpacho Studio wil erkenning krijgen voor traditionele Spaanse producten en lokale productie. 

 

De doe-het-zelf Maruja lamp wordt als bouwpakket verpakt, dit draagt bij aan de duurzaamheid van het ontwerp. In dit pakket zitten: houtfineerstrips, in verschillende maten, een rond frame en pinnen. De lamp is eenvoudig te monteren, zonder dat gereedschappen of lijmen nodig zijn. Met behulp van een pin wordt elke houten strook op het circulaire frame geplaatst. Daarna hoeft alleen een gloeilamp in gedraaid worden om de handgemaakte lamp te voltooien.

 

Het klassieke kroonluchterachtige silhouet van Maruja doet denken aan die in het Spaans paleizen van weleer. De houtfineerstroken hangen en bewegen vrij - gerimpeld door een zeebries. Wanneer de lamp aanstaat wordt de houtnerf van elke strip geaccentueerd.

 

LZF wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Illum.Links

www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, design, #lzflamps, #illum, #illumkunstlicht, #luziferlamps

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Zuiver Banne
Vandaag produceert interieurbedrijf Zuiver officieel een nieuwe 'premium design'-collectie: Banne. De introductiecollectie bevat zes designs van vooraanstaande Nederlandse designers.
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Nog flexibeler met Nextrade app
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden