Designflooring via T&M

Maandag 11 september 2023

T&M (Textiles & More) uit 's-Gravenhage wordt vanaf 1 oktober de vertegenwoordiger voor het Britse Designflooring in Nederland.
Designflooring via T&M

T&M (Textiles & More) zal Designflooring gaan vertegenwoordigen op de Nederlandse retailmarkt en samen met het Britse bedrijf de huidige, beperkte, activiteiten uitbouwen. Designflooring biedt een brede collectie PVC vloeren aan, zowel in lijm- als klikversie.

 

Designflooring is de Europese naam voor Karndean vloeren uit Engeland (dat begin dit jaar Mflor overnam), die het eigen merk niet kan voeren op het Europese vasteland. In Nederland wordt er tot op heden met een eigen vertegenwoordiger gewerkt, waarbij de marktbewerking vanaf oktober wordt overgenomen door T&M. Dit bedrijf is tot op heden vooral actief op de projectmarkt, onder andere met een eigen gordijnencollectie.

 

Als gevolg van deze samenwerking zal Designflooring zich presenteren op de Interieur Collectie Dagen (Incoda), de interieurtextielvakbeurs die vanaf 24 september in Gorinchem wordt gehouden. Uiteraard zal het team van T&M op de stand aanwezig zijn om bezoekers verder te informeren (stand D107). Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.designflooring.nl
www.textilesandmore.eu

Tags

nieuws, interieur, distributie, vertegenwoordiging, buitendienst, verkoop, pvcvloeren, collectie, exclusief, gordijnen, beurs, exposant, lijmvloeren, gluedown, dryback, clickvloeren, klikvloeren, #designflooring, #textilesandmore, #t&m

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden