Doorstart Rebellenclub

Woensdag 13 september 2023

Het is toch gelukt om een doorstart te realiseren voor woonformule de Rebellenclub uit Utrecht.
Doorstart Rebellenclub

De oprichters van woonformule Rebellenclub hebben met de curatoren een akkoord bereikt over een doorstart. Dat laat mede-eigenaar Matthijs van Ewijk weten aan Retailtrends.

 

De doorstart wordt gerealiseerd met Michiel Oosterveen als nieuwe aandeelhouder. Hij is directeur en eigenaar van GWL, de logistiek dienstverlener van Rebellenclub. Daarnaast zijn vijf medewerkers van het bedrijf aandeelhouder geworden.

 

Van Ewijk laat weten dat het meeste personeel zijn baan behoudt. De doorstart behelst in ieder geval de onlinetak. Hoeveel van de fysieke winkels doorgaan is nog niet duidelijk, daarover lopen de onderhandelingen nog. Wel zeker is dat de vestiging in Leidschendam (Mall of the Netherlands) niet meer open gaat. Voor het faillissement had Rebellenclub vier winkels.

 

Begin augustus was het faillissement uitgesproken over de formule.Links

www.rebellenclub.com

Tags

nieuws, interieur, meubelen, woonformule, logistiek, dienstverlener, winkels, online, webshop, faillissement, failliet, boeken neerleggen, faling, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, fysiek, retail, aandeelhouder, oprichter, directie, doorstart, curator, #mallofthenetherlands, #rebellenclub, #gwl

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden