Design Lab-collectie van H&M Home

Maandag 10 oktober 2022

H&M Home presenteert zijn eerste Design Lab-collectie - een intern experiment, ontwikkeld en ontworpen door het eigen ontwerpteam - bestaande uit gelimiteerde interieurstukken van premium design en kwaliteit.
Design Lab-collectie van H&M Home
Design Lab-collectie van H&M Home Design Lab-collectie van H&M Home Design Lab-collectie van H&M Home Design Lab-collectie van H&M Home

Het ontwerpteam van H&M Home heeft voor de Design Lab-collectie geëxperimenteerd met de relatie tussen tegengestelde materialen en het resultaat is een huwelijk van harde materialen en zachte vormen, gecombineerd met de kracht van volume.

 

De Design Lab-collectie bevat elf interieurstukken. De drie grotere en kleinere gemodelleerde schaalvazen ​​in glas zijn multifunctioneel. Ze fungeren als een vaas en omgedraaid zijn ze ook sculpturale kommen. Ze zijn er in drie tinten: inktzwart, klein blauw en transparant.

De transparante, modulaire vloerlamp is ontworpen om te fungeren als een lichtsculptuur en de gemodelleerde deken heeft een architectonisch en schematisch ontwerp en toont de ultieme combinatie van complementaire composities.

Tenslotte is  het de bedoeling dat de fauteuil de collectie met elkaar verbindt, door de combinatie van hard staal en zijn zachte, luchtige zwarte vulling.

 

De Design Lab-collectie is vanaf 17 oktober 2022 verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online.Links

www.hm.com/home
www.hm.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, verlichting, lamp, lampen, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, design, #designlabcollectie, #hm, #hmhome

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Showup voorjaar 2024
Om reeds in de agenda te noteren: de voorjaarseditie van de trendy decoratievakbeurs Showup vindt in 2024 plaats van 4 en 5 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden