Design Lab-collectie van H&M Home

Maandag 10 oktober 2022

H&M Home presenteert zijn eerste Design Lab-collectie - een intern experiment, ontwikkeld en ontworpen door het eigen ontwerpteam - bestaande uit gelimiteerde interieurstukken van premium design en kwaliteit.
Design Lab-collectie van H&M Home
Design Lab-collectie van H&M Home Design Lab-collectie van H&M Home Design Lab-collectie van H&M Home Design Lab-collectie van H&M Home

Het ontwerpteam van H&M Home heeft voor de Design Lab-collectie geëxperimenteerd met de relatie tussen tegengestelde materialen en het resultaat is een huwelijk van harde materialen en zachte vormen, gecombineerd met de kracht van volume.

 

De Design Lab-collectie bevat elf interieurstukken. De drie grotere en kleinere gemodelleerde schaalvazen ​​in glas zijn multifunctioneel. Ze fungeren als een vaas en omgedraaid zijn ze ook sculpturale kommen. Ze zijn er in drie tinten: inktzwart, klein blauw en transparant.

De transparante, modulaire vloerlamp is ontworpen om te fungeren als een lichtsculptuur en de gemodelleerde deken heeft een architectonisch en schematisch ontwerp en toont de ultieme combinatie van complementaire composities.

Tenslotte is  het de bedoeling dat de fauteuil de collectie met elkaar verbindt, door de combinatie van hard staal en zijn zachte, luchtige zwarte vulling.

 

De Design Lab-collectie is vanaf 17 oktober 2022 verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online.Links

www.hm.com/home
www.hm.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, verlichting, lamp, lampen, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, design, #designlabcollectie, #hm, #hmhome

Gerelateerd nieuws
Spectrum onder beheer van RSGA Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
 
Meer Signify outdoorverlichting
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden