Design Lab-collectie van H&M Home

Maandag 10 oktober 2022

H&M Home presenteert zijn eerste Design Lab-collectie - een intern experiment, ontwikkeld en ontworpen door het eigen ontwerpteam - bestaande uit gelimiteerde interieurstukken van premium design en kwaliteit.
Design Lab-collectie van H&M Home
Design Lab-collectie van H&M Home Design Lab-collectie van H&M Home Design Lab-collectie van H&M Home Design Lab-collectie van H&M Home

Het ontwerpteam van H&M Home heeft voor de Design Lab-collectie geëxperimenteerd met de relatie tussen tegengestelde materialen en het resultaat is een huwelijk van harde materialen en zachte vormen, gecombineerd met de kracht van volume.

 

De Design Lab-collectie bevat elf interieurstukken. De drie grotere en kleinere gemodelleerde schaalvazen ​​in glas zijn multifunctioneel. Ze fungeren als een vaas en omgedraaid zijn ze ook sculpturale kommen. Ze zijn er in drie tinten: inktzwart, klein blauw en transparant.

De transparante, modulaire vloerlamp is ontworpen om te fungeren als een lichtsculptuur en de gemodelleerde deken heeft een architectonisch en schematisch ontwerp en toont de ultieme combinatie van complementaire composities.

Tenslotte is  het de bedoeling dat de fauteuil de collectie met elkaar verbindt, door de combinatie van hard staal en zijn zachte, luchtige zwarte vulling.

 

De Design Lab-collectie is vanaf 17 oktober 2022 verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online.Links

www.hm.com/home
www.hm.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, verlichting, lamp, lampen, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, design, #designlabcollectie, #hm, #hmhome

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden