Design District naar november

Dinsdag 23 maart 2021

De interieurdesign beurs Design District is verplaatst naar het najaar en wordt nu van 3-5 november georganiseerd in de van Nelle Fabriek Rotterdam.
Design District naar november
Design District naar november Design District naar november

Design District is de vakbeurs voor interieurdesign in Nederland en staat in de planning voor 3-5 november 2021. Voor het eerst in 20 jaar wordt het een najaarsbeurs voor interieurprofessionals in de monumentale Van Nelle Fabriek.

 

Design District is een live evenement om nieuwe ontwerpen en materialen in het echt te zien en aan te raken, maar ook om te netwerken. Daarom verplaatst Design District eenmalig naar een periode waarin de beurs waarschijnlijk weer als vanouds georganiseerd kan worden. In 2019 was de laatst gehouden editie.

 

Begin april start de organisatie met de verkoop van standruimtes. Uit een eerdere rondvraag onder deelnemers van Design District bleek volgens de organisatie dat het merendeel van de bedrijven graag van de partij is. De meesten staan te popelen om weer producten te presenteren en klanten te ontmoeten. Het draagvlak voor deze najaarseditie van Design District is volgens de organisatie dan ook groot. Hopelijk wordt het een feestelijke editie in november!Links

www.designdistrict.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, designdistrict, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, kapstok, stoel, eetkamer, fauteuil, dressoir, lamp, hanglamp, verlichting, trend, trends, woontrends, interieurtrends, winkel, presentatie, presenteren, visual merchandising, etaleren, bank, sofa, zitmeubel, lounge, @designdistrictA, #designdistrict, #vannellefabriek

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
 
Pareltjes van Orderchamp
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden