Nieuwe terraszonwering Luxaflex

Zaterdag 27 maart 2021

De outdoor collectie van Luxaflex is uitgebreid met het nieuwe terrasscherm Nova Shade. Het nieuwe cassettescherm zal op termijn de Spectra Nova vervangen.
Nieuwe terraszonwering Luxaflex
Nieuwe terraszonwering Luxaflex Nieuwe terraszonwering Luxaflex

Nova Shade is nieuw in de collectie van Luxaflex® Uutdoor. De elegante Nova Shade heeft een slanke vormgeving en een hoge afwerkingsgraad. Doordat het scherm slechts twee montagepunten bevat, is deze nog makkelijker te monteren dan haar voorganger Spectra™ Nova. Met een maximale breedte van zes meter en een maximale uitval van vier meter biedt het terrasscherm voldoende zonwering voor dagelijks en intensief gebruik. Door de maximale hellingshoek van 60 graden is dit scherm ook ideaal voor op het balkon. Met dezelfde steunen is zowel een wand- als plafondmontage mogelijk.

 

De optionele ledverlichting in de armen en eventueel de voorlijst creëert sfeer op een zomeravond. Voor een nog fraaiere afsluiting is optioneel ook een afdekkap tussen cassette en wand leverbaar.

 

De Nova Shade is verkrijgbaar met alle doeken uit de Luxaflex Outdoor collectie en in alle mogelijke (RAL-)profielkleuren. Door de grote keuze aan doekdessins en cassettekleuren kan de Nova Shade precies naar persoonlijke smaak aangepast worden. Hiermee biedt Luxaflex iedere consument een passende maatwerkoplossing.Links

www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl
www.luxaflex.nl/producten/buitenzonwering

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, academy, onlinetraining, training, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, terras, outdoor, overkapping, terrasscherm, knikscherm, montage, uitval, screens, novashade, spectra nova, cassette, profiel, luxaflex,#luxaflex, #luxaflexoutdoor, #novashade, #spectranova

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden