Deli Home neemt Allure over

Woensdag 20 september 2023

Deli Home, de multinationale producent en leverancier van DIY en bouwmaterialen, neemt het merk Allure over. Deli Home krijgt via Allure toegang tot het woninginrichterskanaal waar het bedrijf tot op heden beperkt actief is.
Deli Home neemt Allure over

 Foto: Victor Aquina, ceo van Deli Home en algemeen directeur van Allure, Sam Braan.

Deli Home
maakt producten voor bekende merken, zoals Cando, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Met de overname van Allure, het merk van MR Interieurdesign, versterkt het bedrijf zijn concurrentiepositie in het hogere segment voor opbergoplossingen in Nederland en België. Daarnaast biedt de inmeet- en montageservice van Allure een verdere versterking van de dienstverlening van Deli Home. De producent is naar eigen zeggen vast besloten om met Allure en zijn team te bouwen aan een toonaangevende Europese specialist in opbergoplossingen en zo aan de digitale timmerfabriek van Europa.

 

Sam Braan (algemeen directeur van Allure) gaat als category lead storage een leidende rol vervullen binnen deze productcategorie van Deli Home. De overname werd mogelijk gemaakt met de steun van Ardian, een wereldwijd opererende particuliere beleggingsmaatschappij, die samen met het managementteam aandeelhouder van Deli Home is.Links

www.deli-home.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, meubels, meubilair, kast, kasten, overname, overgenomen, fusie, acquisitie, acquireren, samenwerking, #allure, #delihome

Gerelateerd nieuws
Extra fondsen winkelgebieden
Negen Nederlandse dorpen en steden krijgen in totaal € 26 miljoen om hun winkelgebied te versterken en levendig te houden. Het ministerie van Economische Zaken financiert dit vanuit het fonds ‘Impulsaanpak Winkelgebieden’.
lees verder
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden