Deli Home neemt Allure over

Woensdag 20 september 2023

Deli Home, de multinationale producent en leverancier van DIY en bouwmaterialen, neemt het merk Allure over. Deli Home krijgt via Allure toegang tot het woninginrichterskanaal waar het bedrijf tot op heden beperkt actief is.
Deli Home neemt Allure over

 Foto: Victor Aquina, ceo van Deli Home en algemeen directeur van Allure, Sam Braan.

Deli Home
maakt producten voor bekende merken, zoals Cando, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Met de overname van Allure, het merk van MR Interieurdesign, versterkt het bedrijf zijn concurrentiepositie in het hogere segment voor opbergoplossingen in Nederland en België. Daarnaast biedt de inmeet- en montageservice van Allure een verdere versterking van de dienstverlening van Deli Home. De producent is naar eigen zeggen vast besloten om met Allure en zijn team te bouwen aan een toonaangevende Europese specialist in opbergoplossingen en zo aan de digitale timmerfabriek van Europa.

 

Sam Braan (algemeen directeur van Allure) gaat als category lead storage een leidende rol vervullen binnen deze productcategorie van Deli Home. De overname werd mogelijk gemaakt met de steun van Ardian, een wereldwijd opererende particuliere beleggingsmaatschappij, die samen met het managementteam aandeelhouder van Deli Home is.Links

www.deli-home.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, meubels, meubilair, kast, kasten, overname, overgenomen, fusie, acquisitie, acquireren, samenwerking, #allure, #delihome

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden