Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dinsdag 25 juni 2019

Dekbed-Discounter en meubelhandel De Arend gaan samen verder, zo melden diverse media. Het nieuwe bedrijf gaat Jamani heten.
Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dekbed-Discounter.nl is al jaren online actief op slaapgebied, maar probeerde al enige tijd zijn assortiment uit te breiden. Zo werd in mei nog bekend dat het bedrijf banken gaat verhuren. Door de fusie met projectinrichter De Arend wordt het aanbod in één klap enorm uitgebreid, terwijl de meubelhandel profiteert van de online expertise van Dekbed-Discounter.

 

Het nieuwe bedrijf heeft 100 medewerkers en is goed voor een omzet van € 60 miljoen. Hiervan is € 40 miljoen afkomstig van Dekbed Discounter en € 20 miljoen van De Arend. Voor dit jaar mikt het bedrijf volgens Niels Verwij, eigenaar van Dekbed-Discounter, op € 100 miljoen, met winst.

 

Beide bedrijven houden een eigen hoofdkantoor en de meeste personeelsleden blijven op hun vertrouwde plek. De nieuwe naam Jamani bestaat overigens uit de voorletters van de drie oprichters en eigenaren: Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed-Discounter.Links

www.de-arend.com
www.dekbed-discounter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, kantoor, bank, meubelen, overname, verkoop, verkocht, fusie

Gerelateerd nieuws
Piper van De Witte Lietaer
Textielproducent De Witte Lietaer introduceert dekbedovertrek Piper. Dit bedlinnen is deel van de najaarscollectie, die ook op Meubelbeurs Brussel te zien was.
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs 2019
lees verder
Belang PW Markets in Houseyourbrands
PW Markets uit Maarssen, de moeder van Trends & Trade uit Venlo en Tica Aalsmeer uit Uithoorn, neemt een belang in Houseyourbrands, specialist in ontwikkeling en activatie van interieur & lifestyle concepten.
lees verder
Meegroei relaxstoel van Otium Care
Otium Care, expert in huiselijk zorgmeubilair en onderdeel van de Mecamgroep, introduceert de eerste meegroei-relaxstoel.
lees verder
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2019!
Afgelopen avond zijn de winnaars van de traditionele Balthazars van 2019 bekend gemaakt op de Meubelbeurs in Brussel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden