Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dinsdag 25 juni 2019

Dekbed-Discounter en meubelhandel De Arend gaan samen verder, zo melden diverse media. Het nieuwe bedrijf gaat Jamani heten.
Dekbed-Discounter in bed met De Arend

Dekbed-Discounter.nl is al jaren online actief op slaapgebied, maar probeerde al enige tijd zijn assortiment uit te breiden. Zo werd in mei nog bekend dat het bedrijf banken gaat verhuren. Door de fusie met projectinrichter De Arend wordt het aanbod in één klap enorm uitgebreid, terwijl de meubelhandel profiteert van de online expertise van Dekbed-Discounter.

 

Het nieuwe bedrijf heeft 100 medewerkers en is goed voor een omzet van € 60 miljoen. Hiervan is € 40 miljoen afkomstig van Dekbed Discounter en € 20 miljoen van De Arend. Voor dit jaar mikt het bedrijf volgens Niels Verwij, eigenaar van Dekbed-Discounter, op € 100 miljoen, met winst.

 

Beide bedrijven houden een eigen hoofdkantoor en de meeste personeelsleden blijven op hun vertrouwde plek. De nieuwe naam Jamani bestaat overigens uit de voorletters van de drie oprichters en eigenaren: Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed-Discounter.Links

www.de-arend.com
www.dekbed-discounter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, kantoor, bank, meubelen, overname, verkoop, verkocht, fusie

Gerelateerd nieuws
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden