Decospan: meer met fineer

Maandag 20 mei 2019

Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
Decospan: meer met fineer
Decospan: meer met fineer Decospan: meer met fineer

Interzum, de internationale vakbeurs voor leveranciers van de meubelindustrie en interieurinrichting vindt plaats van 21 - 24 mei. Decospan toont hier houten vloeren, lambriseringssystemen, akoestische producten, wand- en plafondpanelen, afgekante meubelonderdelen, houten balkjes en meer.

 

De basis waar Decospan mee werkt is steeds weer fineer: dun gesneden hout van 0,6mm. In de vloeren bestaat het aanbod uit meerlaags parket met een kern van berk multiplex en een toplaag tot 5,5 mm. Op Interzum tonen verschillende Decospan merken hun noviteiten. Van het merk Querkus (foto 3), is een exclusieve nieuwe oppervlaktebewerking voor zijn fineer van Europese eik te zien. Shinnoki (kant-en-klaren fineerplaten) toont een voorproefje van de nieuwe collectie voor 2021.

 

Helemaal nieuw is Woodcoustics (foto's 1 en 2) een programma akoestische fineerplaten, ontwikkeld in samenwerking met Triplaco.  Hiermee borduurt Decospan voor op de akoestische dempende panelen die Triplaco met Print Acoustics maakte. Om Woodcoustics te maken werd de know-how van Shinnoki aangewend om een 11-tal akoestische producten af te werken. Een mix van micro- en nanogeperforeerde, gegroefde en geboorde types.Links

www.decospan.com
www.interzum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, meubelindustrie, meubelfabrikant, fineer, fineerplaten, lambrisering, wandpanelen, plafondpanelen, akoestiek, #Decospan, #Interzum, #Querkus, #Shinnoki, #Woodcoustics, #Triplaco, #printacoustics

Gerelateerd nieuws
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden