Decospan: meer met fineer

Maandag 20 mei 2019

Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
Decospan: meer met fineer
Decospan: meer met fineer Decospan: meer met fineer

Interzum, de internationale vakbeurs voor leveranciers van de meubelindustrie en interieurinrichting vindt plaats van 21 - 24 mei. Decospan toont hier houten vloeren, lambriseringssystemen, akoestische producten, wand- en plafondpanelen, afgekante meubelonderdelen, houten balkjes en meer.

 

De basis waar Decospan mee werkt is steeds weer fineer: dun gesneden hout van 0,6mm. In de vloeren bestaat het aanbod uit meerlaags parket met een kern van berk multiplex en een toplaag tot 5,5 mm. Op Interzum tonen verschillende Decospan merken hun noviteiten. Van het merk Querkus (foto 3), is een exclusieve nieuwe oppervlaktebewerking voor zijn fineer van Europese eik te zien. Shinnoki (kant-en-klaren fineerplaten) toont een voorproefje van de nieuwe collectie voor 2021.

 

Helemaal nieuw is Woodcoustics (foto's 1 en 2) een programma akoestische fineerplaten, ontwikkeld in samenwerking met Triplaco.  Hiermee borduurt Decospan voor op de akoestische dempende panelen die Triplaco met Print Acoustics maakte. Om Woodcoustics te maken werd de know-how van Shinnoki aangewend om een 11-tal akoestische producten af te werken. Een mix van micro- en nanogeperforeerde, gegroefde en geboorde types.Links

www.decospan.com
www.interzum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, meubelindustrie, meubelfabrikant, fineer, fineerplaten, lambrisering, wandpanelen, plafondpanelen, akoestiek, #Decospan, #Interzum, #Querkus, #Shinnoki, #Woodcoustics, #Triplaco, #printacoustics

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Nieuwe digitale printer Forbo
De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden