Decosit 2023 start

Donderdag 31 augustus 2023

Komende dinsdag 5 september start de Decosit in Brussel, de beurs voor professionals in textiel om de laatste collecties en trends te bekijken.
Decosit 2023 start

Op 5 en 6 september is er de volgende editie van Decosit Brussel, in Brussels Expo (hal 10). Een prima beurs voor de professional die op de hoogte wil blijven van de jongste trends in meubel- en decoratiestoffen en de laatste interieur- en kleurentrends.

 

Decosit wordt georganiseerd door Fedustria, de Belgische federatie van onder andere textielfabrikanten. Op de beurs worden onder meer de najaarscollecties van een aantal toonaangevende bedrijven getoond, zodat bezoekers op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen in de branche. Het aanbod wordt getoond in uniforme stands, met oppervlakten van 10 tot 40 m².

 

Het aantal deelnemers van Decosit groeit dit jaar licht, waardoor er nog een interessanter aanbod te zien zal zijn.  Uit België zijn dit onder andere bekende bedrijven al Libeco, Annabel, Beaulieu en Ter Molst. Het Belgische Weverij Van Neder, een fabrikant van zitmeubelstoffen van hoge kwaliteit, zal demonstreren hoe samenwerking met textielexperts een breed aanbod in zowel jacquard als ‘flat weave’ meubelstoffen mogelijk maakt.

 

Ook zijn er internationale standhouder zoals het Turkse Tosunoğlu Tekstil, dat met submerk Integro aanwezig zal zijn. Andere voorbeelden zijn Kishan International, Laksmi Silk House en Lantal Textiles (Gierlings Velpor) uit Portugal.

 

Naast exposanten is er ook een trendprogramma met o.a. Hilde Francq. Zowel voor de beurs als het trendseminar kunnen gratis kaarten besteld worden.Links

www.decosit.brussels
www.fedustria.be
www.annabeltextiles.com
www.beaulieufabrics.be
www.kishansilkint.com
www.gierlings-velpor.pt
www.libeco.com
www.vanneder.be
www.termolst.be
www.tessutica.com
www.tosunoglu.com.tr

Tags

nieuws, interieur, trend, kleur, interieurtrend, trendwatcher, buro, presentatie, netwerk, exposant, beurs, stoffen, stoffenbeurs, productie, belgie, economie, medisch, paneldiscussie, najaarscollectie, toonaangevend, branche, beursgebouw, #brusselsexpo, #fedustria, #decosit

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden