Decembernieuws Interfloor

Dinsdag 05 december 2017

Wederom kondigt Interfloor tapijt en vinyl kwaliteiten aan, na de vele noviteiten die rondom de Incoda in Gorinchem in september al werden gebracht.
Decembernieuws Interfloor
Decembernieuws Interfloor

Allereerst is de Planet Project-SDN tapijtcollectie (foto 1) vernieuwd: deze gesneden pool heeft nieuwe kleuren- nu in twaalf kleurstellingen - en dankzij de drie draads/kleurig Aquafil solution dyed polyamide garens is zelfs toepasbaar in gebruiksklasse 33.

Op de beurs toonde het bedrijf al de gemêleerde bouclé Marble: een zacht tapijt dat contrasteert met het rauwe beton dessin (foto 2). Het gelaagde design met een patroon van 99x99 cm creëert bij de grijstinten een stoer beton effect, geschikt is voor intensief woongebruik. Verkrijgbaar in 3 warme en 3 koele smaakvol verweerde kleuren.

Voor januari 2018 worden ook reeds de nodige noviteiten aangekondigd. Zoals een planklengte van maar liefst 200 cm bij de 400 cm breed PVC vinylcollecties Dynamic Wood-XXL. Daarnaast de trendy lussenpool tapijtkwaliteit Graphic Project-SDN, gemaakt met de allernieuwste 'state of the art Myriad tuftmachine', waarbij elke naald afzonderlijk bestuurd kan worden. En de Prestige: een compacte frisé waarbij het uiterlijk gekenmerkt wordt door opvallend Utrabright effect garen waardoor het tapijt een moderne licht metallic look krijgt.

Tenslotte is er een nieuwe prijslijst per 1 december met daarop alle nieuwe kwaliteiten en - ook heel mooi - zonder prijsverhogingen.

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/planet-project-sdn-tapijtcollectie/
www.interfloor.nl/marble-tapijtcollectie/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, bleekbestendig, bleekmiddel, solution dyed, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #marble, #PlanetProjectSDN, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden