De rollen van een bank

Woensdag 25 november 2020

Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
De rollen van een bank
De rollen van een bank De rollen van een bank De rollen van een bank De rollen van een bank De rollen van een bank

Furnea bestaat reeds ruim twintig jaar. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om een overzichtelijk aanbod te presenteren met een gelimiteerd aantal merken. In totaal voert de retailer uit Schiedam ruim 35 merken. Naast bedden, verlichting, accessoires, karpetten en vloeren, biedt het vooral een ruime keus zitmeubelen in het middensegment, die relevant en overzichtelijk is. En zo invulling kan geven aan elke rol die een bankstel moet vervullen: zitten, liggen, loungen, eten, chillen of relaxen.

Daarbij heeft Furnea een informatieve website opgezet waar niet alleen tips te vinden zijn maar ook de meeste relevante gegevens (maatvoering, bekleding, prijs, gewicht, garantie) over de individuele meubels, zodat deze eventueel ook direct online te bestellen zijn. En anders is altijd een bezoek aan de showroom op de Regoutstraat 1 in Schiedam mogelijk.

Furnea werkt samen met diverse populaire meubelmerken. Zoals met Sits uit Polen (foto 1, hoekbank Sigge), Bellus uit Estland (hoekbank Discovery, foto 2) en het meubelmerk Richmond Interiors van De Spieghel Trading, die qua banken bekend staat om de chique ontwerpen en stoffen (foto 3 en 4). Naast hoekbanken bestaat het assortiment natuurlijk ook uit twee- drie- en vierzits bankstellen. Tenzo uit Zweden en Davidi uit Nederland (foto 5) zijn nog twee andere merken die men voert.

Voor comfortabele slaapbanken is het merk Innovation (foto 6) uit Denemarken leverbaar, maar ook Bondy Living, Monaica en Rocky.

Het aanbod beperkt zich overigens niet tot slaap- en (hoek)banken, maar zijn er ook prachtige eetkamerbanken, al dan niet met opbergruimte. Klassiek en chique, natuurlijk hout, industrieel, landelijk of zelfs een unieke boomstam eetbank met metalen poten. Voor design eetkamerbanken heeft Furnea bijvoorbeeld de meubelmerken Sky Style en Richmond Interiors.

Een bank kopen bij Furnea is dus een keuze in vele maten, kleuren en soorten. Als de klant een model koopt die toch niet bevalt dan kan deze binnen 100 dagen gratis retour. Ook biedt het bedrijf rentevrij gespreid betalen aan.

[sponsored artikel]Links

www.bellus.com
www.furnea.nl
www.innovationliving.com
www.richmondinteriors.nl
www.sits.eu
www.tenzo.se

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, bank, bank kopen, bankstel, slaapbank, zitbank, zitmeubel, hoekbank, velours, karpet, kleed, vloerkleed, verlichting, lamp, accessoires, decoratie, bed, slaap, slaapmeubel, meubel, tafel, #bellus, #bondyliving, #davididesign, #furnea, #innovationliving, #monaica, #richmondinteriors, #rocky, #sits, #tenzo

Gerelateerd nieuws
 
Wijnand Jongen kondigt vertrek aan
lees verder
Mango home collection
De Spaanse moderetailer Mango introduceert in april een eerste home collection, die aansluit op de beleving van het merk. Hiermee breidt men het assortiment uit met nieuwe productgroepen.
lees verder
Bacterieremmende droogloopmat
Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PROŽ, bestaande uit vijf kwaliteiten.
lees verder
IMS krijgt directieduo
Na zeven jaar in de IMS Group Liechtenstein als algemeen directeur van verschillende Duitse dochterondernemingen (IMS Duitsland, IMS Living, New Look, Nordica), draagt Christoph Gwosdz het leiderschap op 31 maart 2021 over.
lees verder
 
Lichtwoche verschuift
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden