De Interieurbijbel

Maandag 04 januari 2021

Vlak voor kerst werd de zesde editie van De Interieurbijbel aangekondigd waarin het antwoord op al je vragen te vinden zou moeten zijn over eigentijdse materialen met hun voors en tegens.
De Interieurbijbel

De Interieurbijbel verscheen twaalf jaar geleden voor het eerst. Ook deze zesde editie met meer dan 60 nieuwe projecten blijft volgens de uitgever als publicatie een absolute must voor iedereen die gepassioneerd bezig is met mooie interieurs.

Actuele materialen in allerlei toepassingen verrassen en inspireren de lezer om een moodboard te maken of direct met een interieur aan de slag te gaan. Het boek biedt meer dan duizend foto's en zet verhelderende pro's en contra's bij de verschillende materialen en inrichtingen.

De duidelijke en overzichtelijke indeling en de heldere teksten maken van deze Interieurbijbel een praktische en leidraad met realistische toepassingen, vaak getekend door Belgische (interieur-)architecten.

De uitgeverij heeft twee vestigingen: Lannoo in Tielt en TerraLannoo in Amsterdam. De Interieurbijbel is een uitgave van At Home Publishers uit Antwerpen wiens uitgaven onder meer onder de paraplu van Lannoo wordt verkocht.

ISBN/EAN 9789401471947 | Hardback/Gebonden | 416 pagina's | € 30,99 | Nederlands
Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.athomepublishers.be
www.lannoo.be
www.lannoo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, boeken, architectuur, stijl, design, ontwerp, marketing, boek, designers, interieurarchitecten, stylisten, bijbel, interieurbijbel, #deinterieurbijbel, #interieurbijbel, #lannoo, #terralannoo, #athomepublishers

Gerelateerd nieuws
 
Wijnand Jongen kondigt vertrek aan
lees verder
Mango home collection
De Spaanse moderetailer Mango introduceert in april een eerste home collection, die aansluit op de beleving van het merk. Hiermee breidt men het assortiment uit met nieuwe productgroepen.
lees verder
Bacterieremmende droogloopmat
Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PRO®, bestaande uit vijf kwaliteiten.
lees verder
IMS krijgt directieduo
Na zeven jaar in de IMS Group Liechtenstein als algemeen directeur van verschillende Duitse dochterondernemingen (IMS Duitsland, IMS Living, New Look, Nordica), draagt Christoph Gwosdz het leiderschap op 31 maart 2021 over.
lees verder
 
Lichtwoche verschuift
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden